Φωτιάδη: Η ανατρεπτική ζωή της Κρητικιάς

Φωτιάδη: Η ανατρεπτική ζωή της Κρητικιάς

Η ζωή της Μικαέλας Φωτιάδη που απολαμβάνουμε μέσα από το Greece’ s Next Top Model, παρόλο που η ίδια είναι µόλις 24 ετών, ήταν πάντα γεµάτη από ανατροπές και απρόσµενες εξελίξεις που ούτε και η ίδια θα µπορούσε να φανταστεί.

aeweb

Ακόµη κι αυτή την περίοδο, η όµορφη Μις Ευρώπη 2016 βιώνει συγχρόνως δύο διαφορετικούς ρόλους, αυτόν της «σταρ» σε ένα ριάλιτι παιχνίδι µοντέλων όπως είναι το «Greece’s next top model» και εκείνον της τρυφερής µανούλας για τον µόλις ενάµισι έτους γιο της που έχει αποκτήσει µε τον σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη, ο οποίος επίσης ασχολείται µε το µόντελινγκ και έχει γράψει… χιλιόµετρα πάνω σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων µόδιστρων.
Φωτιάδη: Η ανατρεπτική ζωή της Κρητικιάς

Η Μικαέλα, η οποία κρατά και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2015, κατά την παραµονή της στο «GNTM» πρωταγωνιστεί σε ίντριγκες και εντάσεις µέσα στο παιχνίδι, όµως συχνά αφήνει να φανεί η έλλειψη που νιώθει για τον πρίγκιπά της που έφερε στον κόσµο τον Ιούνιο του 2017. Ηταν, σύμφωνα με τη Realnews, ο καρπός ενός µεγάλου έρωτα που πέρασε από σαράντα κύµατα µέχρι να αποκτήσει τις απαιτούµενες ισορροπίες. Λίγο καιρό πριν µείνει έγκυος η Μικαέλα, οι δυο τους αντιµετώπισαν πολύ σοβαρά προβλήµατα στη σχέση τους και για κάποιο διάστηµα είχαν χωρίσει.

Φωτιάδη: Η ανατρεπτική ζωή της Κρητικιάς
Σύντοµα, όµως, κατάλαβαν πως δεν αντέχουν ο ένας µακριά από τον άλλον και αποφάσισαν να δώσουν µια ακόµα ευκαιρία στη σχέση τους. Μια επανασύνδεση που πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι περίµεναν, αφού από αυτή προέκυψε και ένα παιδί, το οποίο λατρεύουν και οι δύο όσο τίποτα στον κόσµο. Την εποχή που η Μικαέλα Φωτιάδη βρισκόταν στο εξωτερικό παίρνοντας µέρος σε διεθνείς διαγωνισµούς, ο Γιάννης Μπορµπόκης βρισκόταν στο πλευρό της και την καµάρωνε, στηρίζοντάς την. Αµέσως αφότου στέφθηκε βασίλισσα της οµορφιάς στην Ευρώπη, ο Έλληνας Αδωνης της έκανε πρόταση γάµου.

Φωτιάδη: Η ανατρεπτική ζωή της Κρητικιάς

Οµως, η ανάγκη και των δύο να πετύχουν τους επαγγελµατικούς τους στόχους πήγε λίγο πίσω τα σχέδια γάµου. Λάτρεις της παράδοσης και οι δύο, ήθελαν να ζήσουν την ένωσή τους ενώπιον του Θεού όπως την είχαν ονειρευτεί και έτσι, όταν έµαθαν για την απρόσµενη εγκυµοσύνη της Μικαέλας, αποφάσισαν να έρθει το παιδί στον κόσµο και ύστερα να παντρευτούν. Η επιθυµία της Μικαέλας να συµµετάσχει στο συγκεκριµένο τηλεοπτικό πρότζεκτ του Star ήταν τόσο µεγάλη, που αποφάσισαν πως ο γάµος µπορεί να περιµένει για ακόµα λίγο.

Τώρα, προέχει η πορεία της Μικαέλας µέσα στο παιχνίδι, η οποία, αν εξαιρέσει κανείς τις «µαχαιριές» που ανταλλάσσει µε άλλες συµπαίκτριες και τον έντονο ανταγωνισµό που επικρατεί µέσα στο παιχνίδι, έχει µια πολύ καλή.

Real