Φωτεινή Τσακίρη: Το μωρό μου θα είναι κοριτσάκι!

Φωτεινή Τσακίρη: Το μωρό μου θα είναι κοριτσάκι!

Φωτεινή Τσακίρη: Το μωρό μου θα είναι κοριτσάκι!

Τρεις μόλις μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι -που θα είναι κοριτσάκι- η τηλεοπτική ”Βίβιαν” του “50 -50” και κατά κόσμον Φωτεινή Τσακίρη,  φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της Τάσο Γουσέτη, και μιλά για όλα… Από την την πρόταση γάμου, μέχρι τον τρόπο ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης.

”Η πρόταση γάμου έγινε πέρσι το καλοκαίρι, όταν είχαμε αποφασίσει να πάμε στις Ινδίες. Για να είμαι ειλικρινής, επειδή είχαμε κουβεντιάσει πολλές φορές το ενδεχόμενο γάμου, δεν μπορώ αν ιεραρχήσω ακριβώς πότε ήταν η πρώτη φορά που μου είπε ”θέλω να σε παντρευτώ!”, εξομολογείται η ηθοποιός στο περιοδικό “ΟΚ”.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος; ”Εκείνος μου το είπε, όχι εγώ. Το είχα ψιλοκαταλάβει και αποφασίσαμε να κάνω τεστ. Προτού το δω λοιπόν, του λέω ”θα το δεις εσύ και θα μου πεις.” Μου κάνει πλάκα λοιπόν και μου λέει ”Είναι αρνητικό.”. ”Παιδί μου”, του λέω ”δες το καλύτερα. Μήπως είναι χαλασμένο;”. Όταν μου είπε την αλήθεια, καθόμασταν και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο, γιατί όσο κι αν έχεις στο μυαλό σου ότι κάποια στιγμή θα γίνεις γονιός, όταν πραγματικά σου συμβαίνει δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό.” 

Αλήθεια, νιώθει λιγότερο επιθυμητή με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα; ”Είναι αντιφατικά τα συναισθήματα. Υπάρχουν μέρες που θα ξυπνήσω και θα πω ”πο, πο, περπατάω σαν πιγκουίνος” και ενοχλούμαι που δεν μπορώ να ορίσω το σώμα μου και έχω γίνει δυσκίνητη. Τον τελευταίο καιρό όμως, έχω αγαπήσει πολύ το σώμα μου όπως είναι και σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει η συμπεριφορά του Τάσου.”

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ