Φοιτήτρια ζητά δωρεές για να κάνει… πλαστική επειδή τη συγκρίνουν με πορνοστάρ

Φοιτήτρια ζητά δωρεές για να κάνει… πλαστική επειδή τη συγκρίνουν με πορνοστάρ

Φοιτήτρια ζητά δωρεές προκειμένου να συγκεντρώσει 5.000 ευρώ για να κάνει πλαστική επέμβαση, επειδή είναι «ανασφαλής» αφού «τη συγκρίνουν με πορνοστάρ».

aeweb

Η 20χρονη Aminata Daboh από το Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήρτησε αγγελία στο «GoFundMe» ζητώντας δωρεές για να συγκεντρώσει 5.000 ευρώ, προκειμένου να κάνει πλαστική στήθους. Ισχυρίζεται πως την συγκρίνουν με πορνοστάρ εξαιτίας του μεγέθους 32HH.

Στην αγγελία αναφέρει πως «το στήθος μου προκαλεί ανυπόφορο πόνο και άγχος από τότε που ήμουν έφηβη» και «δεν μπορούσα ποτέ να γυμναστώ».

Μιλώντας στη Birmingham Mail, ισχυρίστηκε ότι την συγκρίνουν με πορνοστάρ και επιχείρησε να κάνει πλαστική αλλά την αποθάρρυνε ο πλαστικός χειρούργος.

«Ο πόνος είναι αφόρητος. Το να πηγαίνεις ιδιωτικά και να ξοδεύεις χιλιάδες λίρες δεν είναι κάτι που θέλει κανείς να κάνει, αλλά αυτός ο πόνος και η δυσφορία δεν είναι πλέον ανεκτά», αναφέρει.

Στο GoFundMe η 20χρονη αναφέρει: «Από τότε που ήμουν έξι ετών το στήθος μου άρχισε να μεγαλώνει πολύ γρήγορα ενώ στα 10 μου χρόνια φορούσα 32JJ. Ήμουν πάντα ανασφαλής για το σώμα μου, αλλά καθώς μεγάλωνα, έγινε χειρότερο. Τελικά ένα μέλος της οικογένειας μου είπε να κάνω πλαστική επέμβαση. Πολλοί πιστεύουν πως οι πλαστικές επεμβάσεις γίνονται εξαιτίας της ματαιοδοξίας, αλλά δεν συμβαίνει σε εμένα αυτό. Εξωτερικά, το να έχεις μεγάλο στήθος φαίνεται ως κάτι καλό σε μερικούς ανθρώπους, ωστόσο είναι ένα σταθερό βάρος που δεν μπορώ. Είμαι μικροκαμωμένη, με ύψος 1,61. Είναι οδυνηρό γιατί η πλάτη μου πονάει συνεχώς. Παίρνω ελαφριά παυσίπονα όταν πονάω για να ανακουφιστώ».

Η ίδια χαρακτηρίζει την πλαστική επέμβαση ως την «τελευταία επιλογή» και ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να βρει ρούχα γιατί ο κορμός της είναι δυσανάλογος με το στήθος της ενώ δηλώνει πως έχει «ανεπιθύμητη προσοχή από τους ανθρώπους και αυτό μου προκαλεί ανασφάλεια».

Μέχρι στιγμής η Aminata Daboh έχει συγκεντρώσει περίπου 2.000 ευρώ.