Πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής: «Έχω να κάνω sex 7 χρόνια!»

Πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής: «Έχω να κάνω sex 7 χρόνια!»

Πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής: «Έχω να κάνω sex 7 χρόνια!»

O εκκεντρικός  έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης σε πρόσφατή συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town Κύπρου αποκάλυψε ότι ούτε κάνει sex, ούτε του λείπει!

Συγκεκριμένα ανάφερε ότι από τότε που χώρισε με τη γυναίκα του έχει να κάνει sex δηλαδή  εφτά ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα αποκαλύπτει και το λόγο:

«Δεν σκέφτομαι καν το sex. Έχω να κάνω sex από τότε που χωρίσαμε με τη γυναίκα μου, πριν από 7 χρόνια, και δεν μου λείπει καθόλου. Διότι εγώ, για να κάνω sex, πρέπει να είμαι πολύ ερωτευμένος. Και αυτή την περίοδο δεν είμαι. Αλλά ούτε και θέλω. Τι; Να ξαναβάλω άγχος στο κεφάλι μου; Οι σχέσεις έχουν τα προβλήματά τους κι εγώ, έτσι όπως είμαι τώρα μόνος μου, περνάω πολύ πιο όμορφα».

Ωστόσο, αναγνωρίζει πως το sex είναι φυσική ανάγκη:

«Και μάλιστα, κάποιοι καλλιτέχνες που γνωρίζω είχαν πάντα πάνω από τη δουλειά τους το sex. Αντίθετα, εγώ πάνω απ όλα έβαζα τη δουλειά μου. Ούτε καν το σκέφτομαι το sex. Δεν υπάρχει! Εμένα μου φτάνει που έχω πολύ καλούς φίλους. Να, για παράδειγμα φέτος το καλοκαίρι, έκανα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου. Πήγα στη Μακεδονία και φιλοξενήθηκα από fans μου που με αγαπάνε. Κολυμπήσαμε, πήγαμε βόλτες, γελάσαμε, διασκεδάσαμε. Καλύτερο κι από sex είναι αυτό, πίστεψέ με».

Τέλος, προσθέτει όλο νόημα:

«Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Όταν νιώσεις ερωτευμένος – είτε με άντρα είτε με γυναίκα – απ’ τη στιγμή που εσύ αισθάνεσαι ευτυχισμένος πρέπει να το ζήσεις. Δεν είναι σωστό να καταπιέζεσαι. Κι η αλήθεια είναι ότι εμένα με ερωτεύονταν και άντρες και γυναίκες. Είχα επικοινωνία με όλους,αλλά πάντα στο φιλικό.»

Πηγή: Down Town Κύπρου

Διαβάσετε περισσότερα νέα… Ειδήσεις Χανιά, Ειδήσεις Κρήτη, Επικαιρότητα, life style κ.α.