Κλείνει οριστικά το Mylos club στα Χανιά!

Κλείνει οριστικά το Mylos club στα Χανιά!

Κλείνει οριστικά το Mylos club στα Χανιά!
explore Chania

Έντονες είναι οι φήμες στα Χανιά ότι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας της διασκέδασης των Χανίων και της Κρήτης κλείνει οριστικά.

Δυστυχώς δεν είναι φήμες καθώς καθώς είχε αποφασιστεί ότι το καλοκαίρι του 2020, να ήταν το τελευταίο που ο συγκεκριμένος χώρος θα λειτουργούσε με την μορφή που είχε μέχρι σήμερα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις ωστόσο με την πανδημία του κορωνοϊού, που αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών σε όλο τον πλανήτη, αναγκάζει και τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου χώρου, ν’ αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και να επισπεύσουν το οριστικό κλείσιμο της ιστορικής επιχείρισης.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως ο χώρος θα αλλάξει εντελώς χρήση και σύντομα στην θέση του θρυλικού club, θα βρίσκονται παραθεριστικές κατοικίες.

Να σημειώσουμε ότι το beach bar Νερόμυλος που βρίσκεται δίπλα θα συνεχιστεί να λειτουργεί κανονικά

Για όσους από μας το έζησαν, το Mylos club ήταν η πραγματική έννοια του clubbing τόσο στα Χανιά όσο και σε όλη την Κρήτη.

Από το 1993 έως σήμερα έχει φιλοξενήσει θρυλικά ονόματα της dance σκηνής όπως ο Nick Warren, Junior Sanchez, Danny Tenaglia, David Morales, Deep Dish, Noir, Federico Scavo, Mark Knight, Dennis Ferrer, David Seaman κ.α. αλλά και αρκετοί Έλληνες djs της dance σκηνής.

Ο Mylos club στα Χανιά για όσους δεν ξέρουν ήταν ένα καλοκαιρινό club που χαρακτηριστικό ήταν η κυκλική πίστα, τα εντυπωσιακά φωτορυθμικά, τον καταπληκτικό ήχο και φυσικά το μικρό bar που έπαιζε χρόνια ελληνικά! 

Όσοι το έζησαν το αποκαλούν ναό του χορού γιατί ήταν ένα club φτιαγμένο για να σε παρασύρει σε ένα βράδυ χορού με αρμονικά δεμένους ήχους και εικόνες. 

το μικρό bar όπου έπαιζαν Ελληνικά 2009

Φήμες ότι κλείνει οριστικά το Mylos club στα Χανιά!

ο Μύλος club το 2007

DSC01579

LIQUID 1995

LIQUID 95

1993

μύλος 1993