Φιλιππίδης: Γιατί ενοχλήθηκε με τον Μπουσουλόπουλο;

Φιλιππίδης: Γιατί ενοχλήθηκε με τον Μπουσουλόπουλο;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα να του πει το δικό του «Τop 3» των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών… Στη λίστα, λοιπόν, του νεαρού ηθοποιού δεν υπήρχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, κάτι που εκνεύρισε τον δεύτερο.

Με αφορμή την επίσκεψη του νιόπαντρου ζευγαριού, Θάλειας Ματίκα και Τάσου Ιορδανίδη, στο «Πρωινό mou», ο Πέτρος Φιλιπππίδης μιλώντας τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Mega δε δίστασε να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του για τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.

Όταν, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας τον ενημέρωσε πως όλοι οι καλλιτέχνες, που έχουν φιλοξενήσει κατά καιρούς στην εκπομπή, τον έχει συμπεριλάβουν στο «Top 3» των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών», ο Πέτρος Φιλιππίδης βρήκε αφορμή και έκανε το «καυστικό» του σχόλιο σε όσα είχε πει την προηγούμενη μέρα στην εκπομπή ο νεαρός ηθοποιός.

«Χθες ο Μπουσουλόπουλος δε με έβαλε», απάντησε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον παρουσιαστή να λέει πως ο νεαρός ηθοποιός έβαλε μόνο πιτσιρικάδες ηθοποιούς στη λίστα του. «Ο Βασίλης ο Χαραλαμπόπουλος είναι πιτσιρικάς; Δεν έχει ηλικία το θέατρο, πείτε στον κύριο Μπουσουλόπουλο. Γιατί ο κύριος Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δυο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς: τον κύριο Μπέζο και τον κύριο Φιλιππίδη», είπε ο ίδιος δείχνοντας την ενόχλησή του.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ