Ο Θάνος Μικρούτσικος αποκαλύπτει τα πάντα για τον αδερφό του, Ανδρέα!

Ο Θάνος Μικρούτσικος αποκαλύπτει τα πάντα για τον αδερφό του, Ανδρέα!

Ο Θάνος Μικρούτσικος αποκαλύπτει τα πάντα για τον αδερφό του, Ανδρέα!

Πού βρίσκεται ο Ανδρέας Μκρούτσικος; Άφαντος παραμένει ο παρουσιαστής, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού έχει εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες. Για πρώτη φορά, ο αδερφός του Ανδρέα, Θάνος Μικρούτσικος, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το γνωστό παρουσιαστή.

«Πάντα ήμουν δίπλα στον Ανδρέα. Σε όλη μου τη ζωή. Τον αδελφό μου τον αγαπάω. Μεγαλώσαμε μαζί, πολύ αγαπημένοι, μπορεί να ακολουθήσαμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά είναι πάντα άνθρωπός μου. Μπορώ να ξεχάσω εγώ την ώρα που γεννήθηκε ο Ανδρέας; Ήμουν τεσσάρων χρονών είχα μάλιστα κοκίτη, δεν έπρεπε να μπω μέσα και είπα στη μάνα μου από την πόρτα: Δεν μπαίνω να δω το μωρό». Τότε οι μάνες μας γεννούσαν στα σπίτια. Ζούσαμε σε ένα νεοκλασικό στην Πάτρα. Από την ημέρα εκείνη θυμάμαι τον αδελφό μου. Μπορώ να μην είμαι πάντα κοντά του;» λέει o μουσικοσυνθέτης στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

Πώς είναι όμως σήμερα ο Ανδρέας; «Πέρασε και περνά δύσκολα» απαντά ο αδελφός του και συνεχίζει: «Ο Ανδρέας δεν έπεσε έξω σε κάτι που έκανε. Αν πει κανείς «κάνω μια επένδυση» και πέσει έξω», είναι και αυτό μες στο παιχνίδι. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα ήταν πως εμπιστευόταν πάντα τους ανθρώπους. Μπορεί το 2011 να ακούγεται αφελές αυτό αλλά το προτιμώ από την τσιγκουνιά, είτε στο οικονομικό επίπεδο είτε σε συναισθήματα. Ο Ανδρέας ήταν πάντα ανοιχτός, σε σημείο που ήρθαν έτσι τα πράγματα και έπαθε όλη αυτή τη ζημιά… Νομίζω ότι τώρα ο Ανδρέας βρίσκεται σε μία φάση αναδιάταξης και σε προσωπικό επίπεδο, βάζοντας πια άλλες προτεραιότητες.»

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ