Το timeline του Facebook εισβάλει στις φωτογραφίες… (Μάθετε τα μυστικά)

Το timeline του Facebook εισβάλει στις φωτογραφίες… (Μάθετε τα μυστικά)

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει σήμερα τους χρήστες του πιο δημοφιλείς κοινωνικού δικτύου με μια σημαντική αλλαγή στο τρόπο που προβάλλονται οι φωτογραφίες.

Με την χρήση του αμφιλεγόμενου timeline ο τρόπος προβολείς των φωτογραφιών έγινε πιο μοντέρνος και ταυτόχρονα πιο λειτουργικός.

Η αλλαγή στο τρόπο προβολείς των φωτογραφιών στο facebook είναι εμφανής σε φωτογραφίες profile, και fan page, ενώ στα group εμφανίζονται οι φωτογραφίες με το παλιό τρόπο.

Το timeline του Facebook εισβάλει στις φωτογραφίες… (Μάθετε τα μυστικά)Φυσικά ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά είναι το Highlight, όταν θέλετε μια φωτογραφία να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλε το mouse πάνω στην φωτογραφία και θα δείτε ένα αστέρι πάνω δεξιά, μόλις το πατήσετε η φωτογραφία μεγαλώνει καταλαμβάνοντας περισσότερο χώρο.

Δίπλα από το κουμπί highlight στην δεξιά γωνία βρίσκετε το κουμπί της επεξεργασίας που μπορείτε να αλλάξετε τοποθεσία και ημερομηνία, να την κατεβάσετε, να την κάνετε profile picture & φυσικά να την κάνετε delete.

Το timeline του Facebook εισβάλει στις φωτογραφίες… (Μάθετε τα μυστικά)Όταν έχετε το Mouse πάνω στην φωτογραφία θα παρατηρήσετε ότι τέρμα κάτω στην φωτογραφία το like – comment στα αριστερά και πόσα like και comment υπάρχουν δεξιά.

Κάνοντας κλικ πάνω σε αυτές τις επιλογές εμφανίζετε ένα νέο παράθυρο που μπορείς να κάνεις ένα σχόλιο ή να δεις τα σχόλια και τα like.