Θα πολιτευτεί ο Γιάννης Μπέζος;

Θα πολιτευτεί ο Γιάννης Μπέζος;

Θα πολιτευτεί ο Γιάννης Μπέζος;

Ο Γιάννης Μπέζος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, σε μη εκλόγιμη σειρά, ως ένδειξη στήριξης, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει σχολιάσει πολλές φορές θέματα που αφορούν τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές καταστάσεις της Ελλάδας και φαίνεται ότι η πολιτική του τοποθέτηση συμφωνεί σε πολλά σημεία με αυτή του κ. Κουβέλη.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Γιάννης Μπέζος, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κλινική Περίπτωση» του Mega δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να στηρίξω τη Δημοκρατική Αριστερά. Σε ό,τι αφορά στο θέμα της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς μου, δεν θα ήθελα να επιβεβαιώσω κάτι προς το παρόν».

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο ηθοποιός είχε δηλώσει την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την τηλεόραση, γιατί είναι ένας χώρος που έχει ταλαιπωρηθεί και χλευαστεί.

«Η τηλεόραση περνάει βαθιά δοκιμασία και δεν είναι για κακό της, γιατί και οι ανθηροί καιροί ήταν πλασματικοί. Είναι ένας τομέας που έχει ταλαιπωρηθεί και τον έχουν λοιδορήσει. Την κατηγορούν λες και παίζει μόνη της», είχε πει για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ