Θρίλερ στην Κρήτη:Εντοπίστηκαν τα ίχνη της 25χρονης Νικολέτας που εξαφανίστηκε με την κόρη της

Θρίλερ στην Κρήτη:Εντοπίστηκαν τα ίχνη της 25χρονης Νικολέτας που εξαφανίστηκε με την κόρη της

Θρίλερ στην Κρήτη:Εντοπίστηκαν τα ίχνη της 25χρονης Νικολέτας που εξαφανίστηκε με την κόρη της

​Με την βοήθεια της δημοσιότητας και της αστυνομίας εντοπίστηκαν τα ίχνη της 25χρονης Νικολέτας και της 7 μηνών κορούλα της στην Ρουμανία στην πατρίδα της, ενώ η οικογένειά της στην Κρήτη ενημερώθηκε το Σάββατο το πρωί!

Συγκεκριμένα, η αστυνομία ενημέρωσε τον άνδρα της ότι το Σάββατο το πρωί εντοπίστηκε η 25χρονη με το μωρό στον Προμαχώνα, στα σύνορα.

Προσπάθησε με το λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα, να περάσει τα σύνορα, ενώ είχε μαζί της όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την οικογένειά της δεν είχε ούτε ταυτότητα μαζί της.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή η Νικολέτα πήγε στη Πρεσβεία και εξασφάλισε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την ίδια αλλά και για το μωρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την συνόδευε και ένας άνδρας μέχρι τα σύνορα, ο οποίος είπε ότι ήταν ο ξάδελφός της.

Όταν οι τελωνειακοί την αναγνώρισαν, αφού η αστυνομία είχε στείλει παντού την φωτογραφία της και τα στοιχεία της, τότε την ενημέρωσαν ότι την ψάχνουν και εκείνη είπε ότι δεν περνάει καλά στην Κρήτη και ότι θέλει να πάει να δει την οικογένειά της.

Να σημειωθεί ότι η 25χρονη δεν ήταν καταζητούμενη αλλά αγνοούμενη οπότε οι άνδρες στο Τελωνείο δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Έτσι, η Νικολέτα πήρε το μωρό της και έφυγε για την Ρουμανία.

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού άφησε πίσω της τον πατέρα του παιδιού της αλλά και την μητέρα του!

Η γιαγιά του μωρού σπαράζει: «Η Νικολέτα ήταν παιδί μου, πήρε το μπουμπούκι μέσα από τα πούπουλα»!

Το χρονικό

Η 25χρονη Νικολέτα εξαφανίστηκε μαζί με την 7 μηνών κόρη της την προηγούμενη Πέμπτη. Μάλιστα η οικογένειά της υποστήριζε ότι δεν είχε τίποτα μαζί της, ούτε ταυτότητα ούτε χαρτιά παρά μόνο μια πάνα του μωρού και την αντιβίωσή της.

Τους είπε ”πετάγομαι μέχρι το φαρμακείο” και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της!

Πηγή: εκπομπή ”Μίλα”