Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ζω καλά με 1000 ευρώ

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ζω καλά με 1000 ευρώ

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ζω καλά με 1000 ευρώ

Μπορεί το καλοκαίρι η Ευδοκία Ρουμελιώτη ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, οικογενειακοί λόγοι όμως ανάγκασαν το ζευγάρι να αναβάλλει το γάμο του. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην «Πρωινή Μελέτη» μίλησε τόσο για τη συνέχεια της «Ζωής της άλλης», όσο και για τη δική της ζωή.

«Ο γάμος μου αναβλήθηκε το καλοκαίρι εξαιτίας οικογενειακών θεμάτων. Λέμε να το κάνουμε κάποια στιγμή. Τώρα είμαι τρελαμένη και με το θέατρο… Θα γίνει με το νέο χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο: «Δε θέλω να κάνω πολιτικό γάμο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Θα φορέσω ένα πολύ απλό νυφικό και θα παντρευτώ. Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου και αν είναι να έρθει ένα παιδί, καλώς να έρθει».

Μιλώντας για τα οικονομικά της, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή ο μισθός μου είναι 1.000 ευρώ από το “Εθνικό Θέατρο” και μπορώ και ζω καλά με αυτά τα χρήματα. Και νιώθω καλά που είμαι σε αυτό το επάγγελμα και βγάζω χρήματα, ενώ άλλοι συνάδελφοι δεν έχουν δουλειά».

Για τις εξελίξεις στη «Ζωή της άλλης», δήλωσε: «Θα δούμε ανατροπές. Η Ελπίδα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Παίρνει τη ζωή στα χέρια της και αντιμετωπίζει την Ξένια ως ίση προς ίσο…», ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε: «Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους συντελεστές γιατί είναι πολύ δύσκολο στη δουλειά μας. Φιλικές σχέσεις δεν απέκτησα μέσα στο σίριαλ».

Δείτε το βίντεο:

www.youtube.com/watch?v=JgEzT7mZyzU

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ