Έτσι θα αλλάξουμε χρόνο στα Χανιά – Μεγάλη γιορτή κάτω από το Ρολόι του Δημοτικού Κήπου

Έτσι θα αλλάξουμε χρόνο στα Χανιά – Μεγάλη γιορτή κάτω από το Ρολόι του Δημοτικού Κήπου

Με μία μεγάλη συναυλία, εντυπωσιακά σόου φωτισμών και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, υποδέχεται το Νέο Έτος 2023, ο Δήμος Χανίων.

Μετά από δύο χρονιές με περιορισμούς, ο Δήμος Χανίων και η Κοινωφελής του Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.), μας προσκαλούν όλους σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με ζωντανή μουσική από νεανικά συγκροτήματα της πόλης, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, από κοντά, την έλευση του καινούργιου χρόνου 2023.

Η γιορτή θα ξεκινήσει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22:00 το βράδυ, στην οδό Πλουμιδάκη, κάτω από το Ρολόι του Δημοτικού Κήπου Χανίων, με τα συγκροτήματα “Cosmonuts” & “The Dragons” σε μια συνδιοργάνωση με το “Rock Under the Clock”.

Χανιά: Εντυπωσιακή υποδοχή του νέου έτους στον Δήμο από το Ρολόι του Δημοτικού Κήπου (video)

Θα ακολουθήσουν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από DJ και οι ευχές από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και τα μέλη της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, καθώς και η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου.

Στο σημείο που μετράει τον χρόνο στα Χανιά αδιάλειπτα, για περισσότερα από 100 έτη, όταν οι δείκτες του Ρολογιού δείξουν 12 ακριβώς, θα υποδεχτούμε το Νέο Έτος με έναν άκρως φαντασμαγορικό τρόπο, με λάμψη και φως…

Στην εκδήλωση θα προσφέρονται δωρεάν κεράσματα για όλους, καθώς και η πρώτη βασιλόπιτα του έτους.

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 22:00 στην οδό Πλουμιδάκη!

Τα Χανιά υποδέχονται το Νέο Έτος 2023, με μία μεγάλη γιορτή

Σας περιμένουμε όλους!