Έτοιμοι να συζήσουν Aniston-Theroux

Έτοιμοι να συζήσουν Aniston-Theroux

Έτοιμοι να συζήσουν φέρονται να είναι ηJennifer Aniston και ο νέος της σύντροφοςJustin Theroux και γι’αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναζητούν νέα κατοικία για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όλο και πληθαίνουν, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ζευγάρι…

Μόλις την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι εμφανίστηκε δημοσίως να κρατιέται χεράκι-χεράκι, επιβεβαιώνοντας την σχέση τους, έπειτα από αρκετές εβδομάδες εικασιών για το αν είναι ή όχι ζευγάρι. Το γεγονός αυτό πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις φήμες που τους θέλουν να ψάχνουν για κοινή κατοικία.

Εξάλλου, η Aniston έχει βάλει πωλητήριο στην πολυτελή της κατοικία στο Beverly Hills έναντι του ποσού των 38 εκατ. δολαρίων και πλέον είναι σε αναζήτηση νέου σπιτιού. Οι φήμες για την σχέση της Aniston με τον Theroux ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν εντοπίστηκαν να διασκεδάζουν μαζί σε πάρτι μετά από τα βραβεία MTV Movie Awards.

Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο, στην Βρετανία, οι δυο τους εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, να κρατιούνται χέρι χέρι, φεύγοντας μαζί από το πάρτι για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Aniston, ‘Horrible Boses’.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ