Ερωτας από την Κρήτη χτύπησε την πόρτα της Πάολα (φωτο)

Ερωτας από την Κρήτη χτύπησε την πόρτα της Πάολα (φωτο)

Από την Κρήτη έως τη Θεσσαλονίκη, η δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη, με τον οποίο πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στη Μεγαλόνησο.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας, όμως οφείλεις να είσαι σε ετοιμότητα να του ανοίξεις… Έτσι ακριβώς έκανε η γνωστή ερμηνεύτρια Πάολα, η οποία, σύμφωνα με τη Realife, εδώ και περίπου έξι μήνες ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία Λάζαρο Βαφειάδη.

H παύση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων εξαιτίας της πανδημίας και η ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στην «Πύλη Α’» στη Θεσσαλονίκη δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η τραγουδίστρια να βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος ζει μόνιμα στην Κρήτη. Η χιλιομετρική απόσταση εκμηδενίστηκε. Οι δυο τους περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο Ρέθυμνο, ενώ προτιμούν να κάνουν χαλαρές βόλτες στην όμορφη Χερσόνησο. Μοιράζονται μια κοινή καθημερινότητα και έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για την απόλυτη ευτυχία. «Υπάρχουν όλες οι προοπτικές να είναι καλά και να είναι μαζί αυτοί οι δύο», λέει ενδεικτικά οικείο τους πρόσωπο επιβεβαιώνοντας πως είναι αχώριστοι. Μάλιστα, ακόμη και για την προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει να μη λείπει από κοντά της ο αγαπημένος της.

Με την πρώτη ματιά

Γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσω κοινών φίλων, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της Πάολα. Από τις πρώτες κιόλας συστάσεις υπήρξε έλξη μεταξύ τους. Δεν πτοήθηκαν ούτε από την απόσταση, αφού και οι δύο «μπήκαν» σε αυτό το ειδύλλιο χωρίς να σκεφτούν πολλά.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης έχει πολλές περγαμηνές στον χώρο της εστίασης. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, με μεγάλη πορεία και στην Αθήνα, αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την Κρήτη. Ζει μόνιμα στο Ρέθυμνο, όπου διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά beach bars, καθώς και άλλους χώρους εστίασης. Δυναμικός και αποφασιστικός, κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της Πάολα, η οποία μοιάζει να βρήκε σε εκείνον όλα όσα έψαχνε. Απολαμβάνει αυτό που της συμβαίνει και ετοιμάζεται για το επόμενο καλλιτεχνικό βήμα της. Άλλωστε, τώρα έχει έναν ακόμη λόγο να τραγουδά για τον έρωτα με ακόμη μεγαλύτερο πάθος από αυτό που μας έχει συνηθίσει κατά την πολύχρονη καριέρα της.

enikos