Έρρικα Πρεζεράκου: Βρήκα το άλλο μου μισό!

Έρρικα Πρεζεράκου: Βρήκα το άλλο μου μισό!

Ερωτευμένη είναι η Έρρικα Πρεζεράκου και δεν το κρύβει! H 36χρονη πρωταθλήτρια και πρώην κριτής του ‘Dancing with the stars’ ομολόγησε τον έρωτά της μπροστά στην κάμερα. Αν και διστακτική, η Έρρικα Πρεζεράκου, για πρώτη φορά μίλησε για την προσωπική της ζωή…

“Είμαι πάρα πολύ καλά”, δήλωσε στην ‘Πρωινή Μελέτη’ όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, ενώ το χαμόγελό της έλαμπε! Η πρώην κριτής του ‘Dancing with the stars’ δεν ανέφερε το όνομα του άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, αρκέστηκε όμως να δηλώσει: “Όπως τον θαυμάζω και  τον σέβομαι, έτσι κάνει και αυτός. Δεν είμαι ζηλιάρα, συνήθως δεν ζηλεύω”.

Τι είναι αυτό άραγε που της τράβηξε την προσοχή στον συγκεκριμένο άνθρωπο; “Το βάθος της ψυχής”, αστειεύτηκε η Έρρικα, χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια: “Έχω κάνει καμιά δεκαριά προτάσεις γάμου, αλλά έφυγαν οι άνθρωποι”, είπε γελώντας και συνέχισε: 

“Είναι στο μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά το παιδί δεν είναι παραγγελία… λες και πηγαίνεις σούπερ μάρκετ! Κάτσε να μεγαλώσω πρώτα!”, τόνισε.

Στο παρελθόν η Έρρικα είχε αναφέρει πως είχε δύο χρόνια να κάνει σχέση..

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ