Έρρικα Πρεζεράκου: Βρήκα το άλλο μου μισό!

Έρρικα Πρεζεράκου: Βρήκα το άλλο μου μισό!

Έρρικα Πρεζεράκου: Βρήκα το άλλο μου μισό!

Ερωτευμένη είναι η Έρρικα Πρεζεράκου και δεν το κρύβει! H 36χρονη πρωταθλήτρια και πρώην κριτής του ‘Dancing with the stars’ ομολόγησε τον έρωτά της μπροστά στην κάμερα. Αν και διστακτική, η Έρρικα Πρεζεράκου, για πρώτη φορά μίλησε για την προσωπική της ζωή…

«Είμαι πάρα πολύ καλά», δήλωσε στην ‘Πρωινή Μελέτη’ όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, ενώ το χαμόγελό της έλαμπε! Η πρώην κριτής του ‘Dancing with the stars’ δεν ανέφερε το όνομα του άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, αρκέστηκε όμως να δηλώσει: «Όπως τον θαυμάζω και  τον σέβομαι, έτσι κάνει και αυτός. Δεν είμαι ζηλιάρα, συνήθως δεν ζηλεύω».

Τι είναι αυτό άραγε που της τράβηξε την προσοχή στον συγκεκριμένο άνθρωπο; «Το βάθος της ψυχής», αστειεύτηκε η Έρρικα, χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά προτάσεις γάμου, αλλά έφυγαν οι άνθρωποι», είπε γελώντας και συνέχισε: 

«Είναι στο μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά το παιδί δεν είναι παραγγελία… λες και πηγαίνεις σούπερ μάρκετ! Κάτσε να μεγαλώσω πρώτα!», τόνισε.

Στο παρελθόν η Έρρικα είχε αναφέρει πως είχε δύο χρόνια να κάνει σχέση..

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ