Έρχεται στα Χανιά η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Αντιφωνήτριας

Έρχεται στα Χανιά η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Αντιφωνήτριας

Από την ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια εορτασμού 50 ετών από την θεμελίωση του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, διοργανώνονται κατά το διήμερο της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ιερές λατρευτικές συνάξεις και εκδηλώσεις.

Το εσπέρας της Κυριακής, 24 Μαρτίου και ώρα 5.30μ.μ. υποδέχεται την Ιερά και θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Αντιφωνήτριας εκ Μυριοκεφάλων, η Οποία δια πρώτη φορά εξέρχεται δια προσκύνημα, ως επίσης και την Τιμία Κάρα του Οσίου Κυρ-Ιωάννου του Ξένου, εκ Τσουρουνιανών.

Της επίσημης υποδοχής ακολουθεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου. Ώρα 8.00μ.μ. Ιερά Παράκλησις Παναγίας Αντιφωνήτριας. Δευτέρα 25 Μαρτίου. Ώρα 7.30π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Ώρα 6.00μ.μ. Αρχιερατικός Εσπερινός, ώρα 7.00μ.μ. επετειακή εκδήλωσις εντός του Ι. Ναού. Αναχώρησις Θαυματουργού Εικόνος και Ιερού Λειψάνου Οσίου Ιωάννου του Ξένου.

Η επίσημος υποδοχή θα πραγματοποιηθεί εις την πλατεία «Μ. Κατράκη», παραπλήσια του ΟΤΕ, την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 5.30μ.μ.

Καλείται ο ευσεβής, Θεοτοκόφιλος και φιλάγιος λαός του Θεού προς ευλογία και αγιασμό.

zarpa.gr