Επίθεση των Τούρκων χάκερ σε κρητικές ιστοσελίδες!

Επίθεση των Τούρκων χάκερ σε κρητικές ιστοσελίδες!

Επίθεση των Τούρκων χάκερ σε κρητικές ιστοσελίδες!

Συντονισμένη και συνεχόμενη είναι η κυβερνοεπίθεση Τούρκων χάκερς που έχουν χτυπήσει ενημερωτικές ιστοσελίδες της Κρήτης μέχρι και ιστότοπο Πανεπιστημίου.

Συνεχίζεται η επίθεση των Τούρκων χακερς προς Κρητικά Μέσα αφού μετά την ιστοσελίδα των «Ρεθυμνιώτικων Νέων», λίγη ώρα αργότερα έπεσε και η ιστοσελίδα της Τηλεόρασης Creta.

Το περιεχόμενο του μηνύματος ήταν ακριβώς το ίδιο που ανάρτησαν και λίγες ώρες νωρίτερα όταν έπεσε «θύμα» η ιστοσελίδα των «Ρεθυμνιώτικων Νέων».

«Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα», ενώ ταυτόχρονα τους καλεί να μην ξεχνούν το παρελθόν τους, παραπέμποντας στη Μικρασιατική καταστροφή. «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σου, θα το ξανακάνουμε» κατέληγε το μήνυμα.

Μάλιστα στις εσωτερικές σελίδες της ιστοσελίδας της Τηλεόρασης Creta υπάρχουν υβριστικά μηνύματα κατά της Ελλάδας και της Κρήτης.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως δεν φαίνεται ότι είναι τυχαία επιλογή των δύο Μέσων αφού τόσο τα Ρεθυμνιώτικα Νέα, όσο και η Τηλεόραση Creta ανήκουν στον ίδιο Όμιλο ΜΜΕ.

Μάλιστα, στάλθηκε και e-mail που εκτόξευε απειλές με βαρύτατους υβριστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του καναλιού αλλά και της Κρήτης ενώ αποκαλύπτουν πως προχώρησαν στο «χακάρισμα».

Στην συνέχεια, ήρθε και νέο χτύπημα καθώς έχει «πέσει» εδώ και αρκετή ώρα η ιστοσελίδα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

flashnews.gr