Επιστρέφει στα Χανιά νικητής ο μικρός Παναγιώτης

Επιστρέφει στα Χανιά νικητής ο μικρός Παναγιώτης

Επιστρέφει στα Χανιά νικητής ο μικρός Παναγιώτης

Την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει με το καλό στα Χανιά ο 10χρονος Παναγιώτης, που εδώ και λίγες μέρες νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά την επιτυχημένη εγχείρηση που υποβλήθηκε, στο κεφαλάκι του για να αντιμετωπίσει μία σπάνια πάθηση.

Όλο και πιο αισιόδοξα είναι τα νέα που μας έρχονται από το Πανόραμα και την κλινική του Άγιου Λουκά, για το μικρό ήρωα, η ιστορία του οποίου συγκλόνισε όχι μόνο την Κρήτη αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της μητέρας του στο Facebook, το καμάρι της αρχίζει σιγά σιγά να επανέρχεται στους ρυθμούς του και όλα δείχνουν ότι οι επιληψίες που το βασάνιζαν μέχρι σήμερα, κάθε λεπτό της ώρας, θα μοιάζουν με κακό εφιάλτη.

Μέχρι τη στιγμή λοιπόν που ο Παναγιωτάκης, με τη δύναμη του θεού και τις ευχές όλων μας θα γυρίσει νικητής στο νησί, στέλνει μέσω του συγκινητικού ποσταρίσματος της μητέρας του, την αγάπη και τα φιλιά του, σε όλους όσοι τον στήριξαν και τον βοήθησαν να κερδίσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του. Να ζήσει πλέον, όπως ευχόμαστε για όλα τα παιδιά του κόσμου, μόνο με χαρές, γέλια και παιχνίδια, χωρίς ασθενοφόρα, εισαγωγές σε νοσοκομεία και φάρμακα.

Πριν από δυο μέρες μάλιστα η μητέρα του Παναγιώτη, είχε τα γενέθλιά της και με το καλύτερο δώρο που της έδωσε ο Θεός, να δει επιτέλους τον μικρό της πρίγκηπα υγιή, απαλλαγμένο από τις επιληψίες, ένιωσε ότι… ξαναγεννήθηκε.

Καλημέρα από την όμορφη Θεσσαλονίκη όλα πάνε μια χαρά με τη δύναμη του Θεού για τον Παναγιώτη μας αρχίζει σιγά σιγά να…

Gepostet von Χρυσα Τζογανιδη am Montag, 18. November 2019

zarpanews.gr