Επική φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη – «Καλά είστε μαλάκες;. Αν σας πιάσω στα χέρια μου»!

Επική φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη – «Καλά είστε μαλάκες;. Αν σας πιάσω στα χέρια μου»!

Η ομάδα του «Πάμε Δανάη!» είναι γνωστή για τη… σκανδαλιάρικη διάθεσή της και για την αγάπη της στις φάρσες και αυτή τη φορά έκαναν μία επική φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη!

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια του Mega όταν την ώρα συνέντευξης είδε να της κλέβουν το αυτοκίνητο;

Η παρουσιάστρια βρισκόταν για ένα γύρισμα στο Χαλάνδρι μαζί με τον Γιώργο Κρικοριάν, όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, είδε το αυτοκίνητό της να περνάει από μπροστά της και να της το… κλέβουν!

H Μαρία Ηλιάκη έπαθε πλάκα και αναφώνησε: «Συγγνώμη το αυτοκίνητο μου ήταν αυτό; Ρε παιδιά ποιος το πήρε το αυτοκίνητο; από εσάς ήτανε; Μήπως να πάρουμε το 100; Είδατε εσείς ποιο ήταν αυτός; Λέτε να μου το κλέψανε; Αχ δεν το πιστεύω, ποιον να πάρω τώρα; θα πάρω τον Στέλιο».

Αμέσως τηλεφώνησε στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη για να τον ενημερώσει, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνεργάτης από την εκπομπή επέστρεψε με το αυτοκίνητό της και αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα φάρσας!

Και τότε είπε: «Καλά είστε μαλάκες; Αχ θεέ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πω πω παιδιά τρόμαξα γιατί το είχα πάρει πριν 3 μήνες το αυτοκίνητο αυτό. Αν σας πιάσω στα χέρια μου»!

Δείτε το βίντεο!