Επιδειξίας εισέβαλε σε αυτοκίνητο 25χρονης, αυνανίστηκε και ζήτησε… μαντηλάκι για να σκουπιστεί

Επιδειξίας εισέβαλε σε αυτοκίνητο 25χρονης, αυνανίστηκε και ζήτησε… μαντηλάκι για να σκουπιστεί

Τρόμος έξω απο μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, όταν ένας περίεργος γυμνασμένος άνδρας με κουκούλα και μάσκα, επιτέθηκε με κατεβασμένο το παντελόνι σε υπάλληλο, η οποία κατάφερε να τον απωθήσει βίαια και να τραπεί σε φυγή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα στην Αστυνομία, σοκαριστικός είναι ο διάλογος με τον επιδειξία ο οποιος αφού αυνανίστηκε της είπε χαρακτηριστικά «μωρό, έχεις ένα μαντηλάκι για να σκουπιστώ;».

Η επίθεση: «Δωσε μου ένα μαντηλάκι»

Το σκηνικό του τρόμου για την 25χρονη υπάλληλο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:20. Η κοπέλα που εργάζεται σε κατάστημα σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, μόλις είχε φύγει και κατευθύνθηκε προς το όχημά της. Μόλις μπήκε στο αμάξι, ανάβει ένα τσιγάρο και τότε, ένας μυστηριώδης άνδρας που όπως κατέθεσε, ήταν ηλικιας 30-40 ετών, γύρω στο 1.80 γυμνασμενος με γκρί φούτερ με κουκούλα και μάσκα full face, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού. Η κοπέλα πάγωσε.

Ο περίεργος τύπος κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να αυνανίζεται και με αισθησιακή φωνή, της είπε «Δώσε μου ένα μαντηλάκι σε παρακαλώ». Η 25χρονη σε κατάσταση σοκ άρχισε να του φωνάζει «φυγε! Φύγε!» και τότε ο επιδειξίας ατάραχος και με σταθερή φωνή της αποκρίθηκε «έλα ρε μωρό μου, γιατί δεν μου δίνεις ένα μαντηλάκι;». Η κοπέλα αποφασισμένη να γλιτώσει απο τα νύχια του, του επιτέθηκε και τον έσπρωξε και τότε ο δράστης έφυγε τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας αναζητούν τον κουκουλοφόρο επιδειξία για να βάλουν φρένο στη δράση του πριν ξαναχτυπήσει.

protothema