Επεισοδιακή Πρωτοχρονιά για Χανιώτη πατέρα – Η βόλτα στο Παλιό Λιμάνι κατέληξε στο νοσοκομείο

Επεισοδιακή Πρωτοχρονιά για Χανιώτη πατέρα – Η βόλτα στο Παλιό Λιμάνι κατέληξε στο νοσοκομείο

Στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Χανίων με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται 40χρονος που έπεσε στη θάλασσα, στο Ενετικό Λιμάνι.

aeweb

Αναλυτικότερα, επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς για έναν 40χρονο Χανιώτη, πατέρα τριών παιδιών, καθώς φέρεται να έπεσε στην θάλασσα του Ενετικού Λιμανιού, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Ο νεαρός πατέρας έκανε βόλτα με την σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά και στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον μικρό του γιο, μπήκε από την μεριά της θάλασσας, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει, να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η σύζυγός του φώναξε για βοήθεια, με αποτέλεσμα ένας άνδρας που εργαζόταν ως φύλακας σε κατάστημα, να τρέξει να συνδράμει, πέφτοντας στο νερό για να βγάλει τον 40χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας που έβγαλε τον Χανιώτη πατέρα από την θάλασσα, έβγαλε τα ρούχα του για να τον σκεπάσει. Η ανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο…

Ο 40χρονος από την πτώση, υπέστη ρήξη τενόντων και κάταγμα στο πόδι του και υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Πάντως, πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του 40χρονου, σε επικοινωνία που είχαν με το zarpanews.gr, τόνισαν την ανάγκη παρεμβάσεων στο σημείο, ούτως ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους ατυχήματα, λόγω της ολισθηρότητας.