Ένταση και ξύλο στο Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Γιώργος Κατσαούνης και Τάκης Καραγκούνιας (video)

Ένταση και ξύλο στο Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Γιώργος Κατσαούνης και Τάκης Καραγκούνιας (video)

Πανικός, εντάσεις, φραστικά επεισόδια αλλά και χειροδικία επικράτησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην παραλία του Άγιου Δομίνικου στο επεισόδιο του Σαββάτου στο Survivor.

aeweb

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στη νύχτα και το απόλυτο σκοτάδι ο Κατσαούνης θέλησε να κάνει μία πλάκα στον Καραγκούνια και εν αγνοία του πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε ο Τάκης.

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος: “Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του”.

Κάτι που όμως ενόχλησε ιδιαίτερα τον Κατσαούνη ο οποίος ενοχλημένος από τα όσα είχε πει ο Τάκης τού ζήτησε να ανακαλέσει, προδίδοντας όμως ότι ήταν εκείνος που είχε κάνει τη φάρσα.

Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο Τάκης δεν έπαιρνε πίσω ό,τι είχε πει και τότε ο Γιώργος πήγε πάνω από τον Καραγκούνια που ήταν ξαπλωμένος και του ζήτησε ξανά να ανακαλέσει. Μόνο που ο Τάκης δεν το έκανε και όπως υποστηρίζει ο τελευταίος ο Γιώργος τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος.

Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Λιανός ανακοινώνει την απομάκρυνση του Κατσαούνη

Τι κι αν αργότερα προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως το έκανε για να τον φοβίσει κι όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κατσαούνης θα απομακρυνθεί μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει τι ποινή θα του επιβληθεί.