Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση (φωτο)

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση (φωτο)

Το ένα από τα δυο αυτοκίνητα πήρε φωτιά και το έσβησαν με πυροσβεστήρες διερχόμενοι οδηγοί – Πανικός επικράτησε στο σημείο του τροχαίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 9:00  το βράδυ του Σαββάτου στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, μετά την αερογέφυρα του Σταυρού, στο ύψος των κέντρων διασκέδασης “Πασιάκος” και “Αρίων Palace” .

Σύμφωνα με το LamiaReport κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Στο ένα όχημα επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο μετά τη σύγκρουση, έπεσε στο χαντάκι, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

«Ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπαμ και βγήκαμε στον δρόμο. Το ένα αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας και άλλοι οδηγοί κατάφεραν να το σβήσουν με πυροσβεστήρες, πριν καεί ολοσχερώς. Στο ένα όχημα ήταν εγκλωβισμενη η ηλικιωμένη οδηγός την οποία απεγκλώβισαν σοβαρά τραυματισμένη οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ. Δυστυχώς ο σύζυγος της που ήταν στη θέση του συνοδηγού είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και ήταν νεκρός. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου….», είπε ένας από τους οδηγούς που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο του τροχαίου.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.