Ένα διαφορετικό μνημόσυνο για την 31χρονη Κάλλια

Ένα διαφορετικό μνημόσυνο για την 31χρονη Κάλλια

Ένα μνημόσυνο που για όσους πραγματικά τη γνώριζαν ξέρουν ότι σίγουρα θα ήθελε εκείνη

Αφιερωμένη στη μνήμη της Κάλλιας, της 31χρονης νηπιαγωγού που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της κατάβασής της στο φαράγγι του Αμπά, είναι η κατάβαση του φαραγγιού Παναγιά που αποφάσισε να πραγματοποιήσει σήμερα ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης και Εξερεύνησης Φαραγγιών (ΠΟΕΦ).

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΟΕΦ αναφέρει:

“Αφιερωμένο στην Κάλλια… Dedicated to Kallia’s memory

Στο χώρο των άβατων φαραγγιών που επιλέξαμε να δραστηριοποιηθούμε δημιουργείται ένας άρρηκτος δεσμός με τον συνοδοιπόρο σου. Είναι ο άνθρωπος ο πιο κοντινός σου, είναι ο αδελφός σου, αυτός που θα του εμπιστευτείς τη ζωή σου το πιο πολύτιμο αγαθό που σου δόθηκε. Γνωρίζεις τον άλλο μέσα από το βάθος της ψυχής του, σου ξεδιπλώνονται όλες οι πτυχές του χαρακτήρα του, είναι παιδί σου και είσαι δικό του παιδί.

Η Κάλλια ήταν ένας από τους ανθρώπους που μοιραστήκαμε μαζί της μοναδικές εμπειρίες αδρεναλίνης και δράσης. Μεγάλες συγκινήσεις, στιγμές αγωνίας, κλάματος, φόβου, χαράς, ενθουσιασμού. Πολλές φορές μαλώσαμε μα σε λίγα λεπτά ξανά αγαπηθήκαμε. Η ανάγκη και οι απαιτήσεις των συνθηκών μας έβαζαν πάντα σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Μοιραστήκαμε πολλές στιγμές απίστευτα δυνατές που δεν μπορούν να σβηστούν από τη μνήμη μας.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε. Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους φίλους της Κάλλιας. Αφιερωμένο στη μνήμη της Κάλλιας θα γίνει κατάβαση του φαραγγιού Παναγιά την Κυριακή 9/9/18 με ελεύθερη συμμέτοχη από οποιονδήποτε θέλει, από μέλη του Π.Ο.Ε.Φ., από παλιά μέλη, από μη μέλη, από φίλους, ή από όποιον θέλει να συμμετέχει. Ένα μνημόσυνο που για όσους πραγματικά την γνώριζαν ξέρουν ότι σίγουρα θα ήθελε εκείνη. Η συνάντηση θα γίνει στις 10 το πρωί στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Κεραλιμανιώτισσας.”

flashnews.gr