Εν ψυχρώ εκτέλεση σε καφετέρια – Οι πρώτες εικόνες

Εν ψυχρώ εκτέλεση σε καφετέρια – Οι πρώτες εικόνες

Το συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής, 30.05.2021 στην καφετέρια που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δυρραχίου και Αμβρακίας 30, στα Σεπόλια και ήδη στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δράστης έφτασε στην καφετέρια και πυροβόλησε έναν θαμώνα στο κεφάλι και το σώμα, πριν γίνει αμέσως «καπνός»

Άγρια εκτέλεση σε καφετέρια – Ήταν η τέταρτη επίθεση σε βάρος του θύματος

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το πώς ακριβώς διέφυγε, με κάποιο όχημα ή με τα πόδια, ωστόσο στο σημείο επικράτησε πανικός, με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν λίγο αργότερα και να έχουν αποκλείσει το σημείο.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές με όπλο των εννέα χιλιοστών, ενώ το θύμα είναι νεκρό και πλέον στην καφετέρια βρίσκονται και άνδρες του Ανθρωποκτονιών.

Με ποια υπόθεση συνδέεται

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εμφανίζονται βέβαιες πως η εν ψυχρώ εκτέλεση στα Σεπόλια συνδέεται με κάποιο τρόπο με την συμμορία -με σχέσεις με την Αλβανική Μαφία- που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την ΕΛΑΣ (σ.σ. διαβάστε εδώ αναλυτικά το χρονικό).

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του newsit.gr από το σημείο στα Σεπόλια

Σεπόλια Σεπόλια

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης.