Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Θύελλα αντιδράσεων για τη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της στο instagram

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Θύελλα αντιδράσεων για τη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της στο instagram

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση μίας φωτογραφίας της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο instagram, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο κρατά το τριών μηνών μωρό της.

aeweb

Η εγκυμοσύνη του μοντέλου είχε γίνει παγκοσμίως γνωστή από την πρώτη στιγμή, με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να φέρνει πριν τρεις μήνες στον κόσμο τον Σιλβέστερ Σκάι Απόλο. Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του παιδιού, Σεμπάστιαν Μπέαρ – ΜακΚλαρντ, δήλωσαν πως δεν πρόκειται να ανακοινώσουν το φύλο του μωρού, έως ότου κλείσει τα 18 και αποφασίσει πώς θέλει να αυτοπροσδιορίζεται.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι θέλησε να δείξει στους ακολούθους της στο instagram το νεογέννητο βρέφος, ποστάροντας μία φωτογραφία στην οποία φορούν παρόμοια μαγιό. Η ανάρτηση συγκέντρωσε παραπάνω από δύο εκατομμύρια likes και δεκάδες σχόλια που επαινούν το μοντέλο για την καλλίγραμμη σιλουέτα της, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε πρόσφατα γεννήσει.

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κρατά στα χέρια το παιδί προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. «Θα σου πέσει από τα χέρια», επισήμαναν κάποιοι, με άλλους, ακόμη πιο δηλητηριώδεις, να σχολιάζουν: «Δεν έχει σημασία το μωρό, η φωτογραφία να βγει καλή». Την φωτογραφία σχολίασε και ο δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν. «Δεν κρατάνε έτσι τα μωρά, Έμιλι και οι εκατομμύρια followers σου δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν το ίδιο. Θα χαρώ να σου δώσω μερικές συμβουλές, αν το χρειάζεσαι», ανέφερε. 

Ως αποτέλεσμα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι απενεργοποίησε τα σχόλια στη συγκεκριμένη δημοσίευση, χωρίς βέβαια να την κατεβάσει. Εξάλλου, οι φωτογραφίες αυτές ανέβηκαν με την αφορμή των πρώτων γενεθλίων που γιόρτασε το μοντέλο μαζί με το παιδί της. Όπως έγραψε και η ίδια στην λεζάντα: «Περνάω τα γενέθλια και τις διακοπές μου με την καλύτερη παρέα».