Εμετικές δηλώσεις Αμβρόσιου για τα Τέμπη: «Τιμωρία από τον Θεό για το καρναβάλι, είναι γιορτή του διαβόλου»

Εμετικές δηλώσεις Αμβρόσιου για τα Τέμπη: «Τιμωρία από τον Θεό για το καρναβάλι, είναι γιορτή του διαβόλου»

Για μια ακόμα φορά ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εξοργίζει με τις δηλώσεις του, αυτή τη φορά για ένα δυστύχημα στο οποίο χάθηκαν τόσοι νέοι άνθρωποι.

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος έγραψε ένα εξοργιστικό κείμενο στο ekklisiaonline.gr, σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ήταν τιμωρία από τον Θεό για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

Μάλιστα παραθέτει και τι σημαίνει το «καρναβάλι» και από ποιες λέξεις προέρχεται τονίζοντας πως «το Καρναβάλι είναι η γιορτή του Διαβόλου. Και το πλήθος των ανθρώπων, που ξεχύθηκε στους δρόμους με τις αποκριάτικες φορεσιές, στη ουσία έκαναν λειτανεία στην γιορτή του διαβόλου».

«Διότι το Καρναβάλι είναι η γιορτή του Διαβόλου!!! Και το πλήθος των ανθρώπων, που ξεχύθηκε στους δρόμους με τις αποκριάτικες φορεσιές, στη ουσία ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΕΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, καθ’ όσον στο τριήμερο αυτό κυριαρχούσαν η σαρκολατρεία, η ανηθικότης, η χυδαιότης κλπ. Ανεπίσημα, με την μορφή του κουτσομπολιού, κυκλοφορεί η είδησις, ότι πολλά προφυλακτικά από την σεξουαλική ικανοποίηση ευρέθη-σαν ακόμη και στους δρόμους των Πατρών! Εκ παραλλήλου όμως υπάρχει και η υπεύθυνη ειδησεογραφία, η οποία μας βεβαιώνει, ότι το Καρναβάλι των Πατρών=τρελλό σεξουαλικό γλέντι! Ιδού η απόδειξις:
Όργια στην Πάτρα: «Καρναβαλικό» σεξ στις τουαλέτες καφετέριας! Κάποιοι το γλέντησαν λίγο παραπάνω στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Πάτρας.
Δεν έλειψαν και τα… «ροζ» παρατράγουδα από το φετινό Πατρινό καρναβάλι.
Όπως το περιστατικό που έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες ημέρες και συνέβη στις τουαλέτες καφετέριας στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με το dete, πρωταγωνιστές ήταν δύο άνδρες και μία Θεσσαλονικιά η οποία σπουδάζει στην Πάτρα. Οι «δράστες» επιδόθηκαν σε άγριο σεξ καλυπτόμενοι από τη δυνατή καρναβαλική μουσική.
Όμως δεν γλίτωσαν από τα βλέμματα κάποιων που είχαν ανέβει στον πάνω όροφο όπου βρίσκονται
», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ολόκληρο το κείμενό του:

«Γράφει ο Μητροπολίτης πρ Καλαβρύτων Αμβρόσιος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- «Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν…», λέγει η σοφή λαϊκή παροιμία! Κι’ εμείς θέλουμε να ησυχάσουμε και να κοιτάξουμε την καλλιέργεια του είναί μας για την σωτηρία της ψυχής μας, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ! Διάφορα επώνυμα πρόσωπα, ήτοι Πολιτικοί, Πανεπιστημιακοί, Δημοσιογράφοι, Εκπρόσωποι των Κομμάτων με τις πράξεις των, με τα λόγια των και με τις δηλώσεις των προδίδουν την αμώμητον πίστιν μας και παρά ταύτα ……παραμένουν ανενόχλητοι! Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΙΣ καθίσταται ΤΡΑΓΙΚΗ, όταν σκεφθούμε, ότι μεταξύ των άλλων, δυστυχώς, και μερικοί Εκκλησιαστικοί Ηγέτες ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΝ!!!

Η κατάστασις αυτή, λοιπόν, διεγείρει την συνείδησίν μας και μας εξαναγκάζει να διακόψουμε την σιωπήν μας και να υψώσουμε φωνήν διαμαρτυρίας! Να πάρουμε δηλ. το όπλο μας και να ρίψουμε και πάλιν μερικές βολές στον αέρα, μήπως και ξυπνήσουν οι αρμόδιοι! Γι’ αυτό και ξαναπαίρνουμε τα πνευματικά μας όπλα και ξαναρχίζουμε να ρίχνουμε ντουφεκιές στον αέρα! Εάν κάποιους τούς κτυπήσουν και τους τραυματίσουν οι σφαίρες μας ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗΝ!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΣ
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ:
«Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ»

gazzetta.gr