Απέρριψε 33 εκατομμύρια για να συμμετέχει σε talent show!

Απέρριψε 33 εκατομμύρια για να συμμετέχει σε talent show!

Του πρότειναν 33 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει τη θέση του αποχωρήσαντα Simon Cowell στην κριτική επιτροπή του talent show ”American Idol” και αρνήθηκε! Ο Elton John γύρισε την πλάτη στην παραγωγή του διάσημου talent show. Κάποιους δεν τους σκιάζει η οικονομική κρίση…

Και ο Sir Elton John είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς… Ο Βρετανός star αρνήθηκε να καθίσει στην καρέκλα του Cowell, που προσεχώς θα αποχωρήσει από το show, αλλά δεν εξήγησε ποτέ τον λόγο…

Κάποιοι λένε ότι τα χρήματα ήταν λίγα… Ποια; Τα 33 εκατομμύρια δολάρια;!!! Κι όμως… Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Cowell έχει δηλώσει ότι μία σεζόν του Idol του απέφερε περισσότερα από 50 εκ. δολάρια, γιατί ολόκληρος Elton John να δεχτεί να τον αντικαταστήσει για μόλις… 33 εκατομμύρια;!

Τώρα οι παραγωγοί αναζητούν τον επόμενο που θα δεχτεί να καθίσει στην κριτική επιτροπή. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ο βρανευμένος με Oscar ηθοποιός Jamie Fox και o τραγουδοποιός Harry Connick Jr.

Το πρόγραμμα των κριτών του American Idol είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο, αφού τους απασχολεί σχεδόν όλο τον χρόνο τους για πέντε συνεχόμενους μήνες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κλείσουν άλλες δουλειές και γυρίσματα.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ