Ελένη Μενεγάκη για Πάτρα: «Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι»

Ελένη Μενεγάκη για Πάτρα: «Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι»

Συγκλονισμένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε συγκλονισμένη και πως παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, οι οποίες όσο περνούν οι ημέρες κορυφώνονται.

«Θα ήθελα λίγο να καταλάβω πως είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση που ζούμε να έχουμε σχεδόν αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ακόμα και τον πόλεμο που γίνεται εδώ, δίπλα μας. Πως είναι δυνατόν, θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει και δεν ξέρω εάν αυτός πρέπει να είναι ψυχολόγος ή οτιδήποτε, οι περισσότεροι να ψάχνουμε να βρούμε τη συνέχεια ενός θέματος που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση με έναν τρόπο, γιατί οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μιλούν… Σαν να παρακολουθούμε ένα έργο, ένα σίριαλ σε συνέχειες και να λέμε τι άλλο θα δούμε», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι τυχαίο αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση, πραγματικά θα ήθελα να έχω απαντήσεις, πως είναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσο πολύ ζεστά, βήμα βήμα, να περιμένουμε να ακούσουμε τη κάθε νέα εξέλιξη, ενώ βαθιά μέσα μας όλα αυτά που ακούμε δεν μας κάνουν καλό, μας κάνουν κακό. Σφίγγεται όχι η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι! Λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε!».