Η Ελένη Μενεγάκη λύνει τη σιωπή της

Η Ελένη Μενεγάκη λύνει τη σιωπή της
aeweb

Το καλοκαίρι τελείωσε και η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο κλεινόν άστυ, ξεκούραστη και γεμάτη διάθεση για …αλλαγές! Η κάμερα του “Star” πέτυχε, λοιπόν, τη γνωστή παρουσιάστρια κατά την είσοδό της στο στούντιο που γυρίζεται η πρωινή της εκπομπή και η ωραία Ελένη της Κάντζας αποφάσισε να δώσει απαντήσεις σχετικά με όσα ακούστηκαν και όσα γράφτηκαν την περίοδο που εκείνη απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ξεκινώντας από το συμβόλαιό της με τον Alpha και το αν έχει δεχθεί μείωση μισθού, διευκρίνισε: «Μην μένουμε σε αυτά που μπορεί να λέγονται κατά καιρούς από 3α και 4α πρόσωπα. Τα ίδια λεγόντουσαν και πέρσι και εγώ ήταν μόλις είχα ανανεώσει. Τι συζητάμε τώρα; Το συμβόλαιό μου, το καινούριο τώρα ξεκινάει. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι οι πρώτες μέρες του καινούριου συμβολαίου» και συνέχισε: «Έχει καμία σημασία αυτό για εσάς και τους τηλεθεατές; Νομίζω ότι αυτό πραγματικά είναι ένα πράγμα που αφορά μόνο εμένα και το κανάλι και μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ κάποια ρήξη πάνω σε αυτό».

Για την πολυσυζητημένη στήλη της μαγειρικής και τη φημολογούμενη επιστροφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στον «Καφέ με την Ελένη», η ξανθιά παρουσιάστρια απάντησε: «Η μαγειρική είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε μία εκπομπή σαν την δική μου. Όμως, δεν μπορείς ποτέ να ποντάρεις μόνο σε μία στήλη… Από μία και μόνη στήλη ούτε μπορείς να κρεμαστείς, ούτε, όμως, και να σωθείς. Η Αργυρώ ήταν μία χρήσιμη και πολύ καλή συνεργάτιδα, πηγαίνω στο εστιατόριό της και τρώω, όμως, όχι δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα για δουλειά.»

Όσο για την επίσης φημολογούμενη συνεργασία της με τον μάγειρα του «Πρωινού mou», Βασίλη Καλλίδη; «Με ρώτησαν πάρα πολλοί για τον Καλλίδη αν θα έρθει στην εκπομπή. Δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά, ούτε έχουμε κάνει συζήτηση, ούτε τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα βασικά. Να σκεφτείτε πως νόμιζα ότι και φέτος θα είναι στο Mega..». 

Άραγε τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι την πρωτιά; «Θέλω να ναι μια πολύ καλή χρονιά, αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Βεβαίως και θέλω να πάει καλά η εκπομπή και μακάρι και να τα καταφέρουμε και να βγούμε πρώτοι. Βέβαια, χρειάζεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές.»

Για τις φετινές της διακοπές, τέλος, είπε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία και εγώ και τα παιδάκια μου. Δεν ξέρω, πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είναι πιο ξεκούραστη η περίοδος που εργάζομαι ή που δεν εργάζομαι. Όταν έχεις τρία παιδιά, τα οποία μάλιστα έχουν μεγαλώσει κι αρκετά, είναι δύσκολα τα πράγματα…»

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ