Έλενα Κρεμλίδου: Τα δάκρυα on air για τα ροζ βίντεο και τις γυμνές φωτογραφίες όταν ήταν 17 ετών (video)

Έλενα Κρεμλίδου: Τα δάκρυα on air για τα ροζ βίντεο και τις γυμνές φωτογραφίες όταν ήταν 17 ετών (video)

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καθώς και για τρία «ροζ βίντεο» στα οποία δεν πρωταγωνιστεί η ίδια. «Κυκλοφορούν τρία βίντεο, στα οποία λένε ότι είμαι εγώ και δεν είμαι εγώ. Δεν ξέρω καν για ποια κορίτσια πρόκειται. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη», εξήγησε αρχικά.

«Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια. Πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού από ένα fake προφίλ. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός», συνέχισε η Έλενα Κρεμλίδου, για να αναφέρει στη συνέχεια:

«Υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες μου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Είμαι 17 ετών σε αυτές. Τις είχα βγάλει εγώ και τις είχα στείλει σε συντρόφους που είχα εκείνη την περίοδο. Δεν ξέρω ποιος είναι από πίσω… Μπορεί και κάποιος σύντροφός μου. Το πρώτο που έκανα, πέρα από το σοκ και το ότι ήθελα να αυτοκτονήσω, πήρα τηλέφωνο στη Δίωξη και τους είπα ότι μου συμβαίνει αυτό τι να κάνω.

Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω;

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε. Τώρα νιώθω πολύ πιο δυνατή. Ο μπαμπάς μου νομίζω θα το μάθει σήμερα. Η μητέρα μου το ξέρει, είναι πάντα μαζί μου».

Η Έλενα Κρεμλίδου έβαλε τα κλάματα, μιλώντας για την υπόθεσή της και ειδικά όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της. Η Φαίη Σκορδά έσπευσε να της συμπαρασταθεί…

newsbeast.gr