Έλενα Κρεμλίδου: Οργισμένη με νέο ροζ βίντεο – «Τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδιέμαι»;

Έλενα Κρεμλίδου: Οργισμένη με νέο ροζ βίντεο – «Τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδιέμαι»;

Ενοχλημένη η influencer με νέο ροζ βίντεο που φέρει το όνομά της και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου – «Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ, δεν ντρέπεστε;» λέει απευθυνόμενη σε όσους έχουν δει το βίντεο

Δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή και την αγανάκτησή της η Έλενα Κρεμλίδου με ένα νέο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και φέρει το όνομά της. Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor είναι πολύ αναστατωμένη από την ύπαρξη αυτού του νέου ροζ βίντεο και δίνει τη δική της απάντηση μέσα από τα social media. Αφού πρώτα αρνούνταν πως ήταν εκείνη, στη συνέχεια τασσόταν με κάθε τρόπο υπέρ των θυμάτων τέτοιων υποθέσεων.

«Ρε φίλε, δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δεν ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολύ ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι; Τι θα κερδίσετε; Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα», είπε αρχικά, φανερά ενοχλημένη η Έλενα Κρεμλίδου.

Σε δεύτερο βίντεο που ανέβασε στο TikTik αναφέρει μεταξύ άλλων: «Υπάρχει τόσο συναινετικό πορνό εκεί έξω. Γιατί να κάτσεις και να ψάξει το βίντεο μιας κοπέλας η οποία πολύ πιθανόν να μην ήθελε καν να το βρεις. Να το έχεις εσύ στα χέρια σου. Γιατί, γιατί, γιατί…».

Στη συνέχεια μέσα από stories παρακινούσε όλα τα θύματα υποθέσεων revenge porn να μην ντρέπονται εκείνοι αλλά αυτοί που προσπαθούν να τα απειλήσουν με το συγκεκριμένο υλικό.