Εκτός Survivor η Εύη Σαλταφερίδου – Νίκη ξανά για τους Διάσημους

Εκτός Survivor η Εύη Σαλταφερίδου – Νίκη ξανά για τους Διάσημους

Εκτός Survivor η Εύη Σαλταφερίδου – Νίκη ξανά για τους Διάσημους

Συνεχίζει ο Νικόλας Αγόρου – Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το περιστατικό με τον Ηλία που κόστισε δύο δόντια

Πάντως αν βγαίνατε στα μπαλκόνια χθες το βράδυ παλικάρια και κοπέλες, αυτό που θα ακούγατε δεν ήταν η φωνή του Σάκη Τανιμανίδη αλλά ο σπορτσκάστερ της ΕΡΤ που περιέγραφε την ματσάρα Κροατία – Αργεντινή. Ποιος θα χάσει τώρα, εκτός από μας, τέτοιο ματς για να δει τις περιπέτειες του Αγόρου και της Δαλάκα στην άμμο, χρήζει έρευνας.

Εμείς εκεί, εκεί στη β΄τηλεοπτική Εθνική! Κουράγιο και πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μετά και την αποχώρηση τη χθεσινή.

Οι Μαχητές σχολιάζουν τα σχόλια των Διασήμων στο Συμβούλιο και λένε πως είναι στημένη φάση μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να ψηφιστούν οι άντρες. Προφανώς δε ξέρουν να μετράνε. Γιατί αν ήξεραν και μέτραγαν πόσες ψήφους τους έφερε η Εύη δεν θα τολμούσαν να μιλήσουν. Πρώτος και καλύτερος ο Αγόρου ο οποίος δεν έχει καταλάβει προφανώς ότι τον βλέπουμε στην τηλεόραση.

«Θεωρώ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν έχει ο καθένας ξεχωριστά δική του κρίση. Και το λέω αυτό γιατί βλέπουμε ότι λειτουργούν ομόφωνα. Τα συζητάνε και όλοι εκφέρουν μια ίδια άποψη, μία ίδια γνώμη. Δεν λέει ο καθένας αυτό που νιώθει. Εν μέρει η Εύη είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια, έχει κάνει μεγάλη άνοδο την τελευταία εβδομάδα. Αλλά από την άλλη αυτό που έχει παρατηρηθεί, και όχι μόνο τώρα, αλλά και στο παρελθόν, ότι λειτουργούν όλοι με τα λόγια τους. Με μια συγκεκριμένη στρατηγική για να μειώσουν τους άντρες. Θεωρώντας ότι έτσι, όταν μειώνεις κάποιον ή δεν τον ανεβάζεις, να ανεβαίνεις εσύ, να φαίνεσαι εσύ καλύτερος. Αυτό δεν το θεωρώ εντάξει». Αυτά είπε και ελάλησε ο Αγόρου ο οποίος νομίζει ότι είναι ο φετινός Ντάνος. Ας του σφυρίξει κάποιος πως σε ποσοστά νικών ο Ηλίας έχει 61%, η Εύη και ο Πάνος 57% και εκείνος 53%. Καληνύχτα.

Αγώνας επάθλου

Αφού έφαγαν σουβλάκια, πίτσες, μπέργκερ, παγωτά, φιλέτα, μακαρόνια, κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο τώρα οι Ατζουνοπαραγωγοί τους τραπεζώνουν σε γαλλικό εστιατόριο με γαλλικό κρασί στο οποίο θα πάνε με τρία αυτοκίνητα ένα εκ των οποίων θα το κερδίσει κάποιος. Πέρυσι να θυμίσουμε ότι το κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασσάλος.
Ο Τανιμανίδης εξηγεί την πίστα και ω! τι έκπληξη ο Πάνος και πάλι δεν παίζει. Είπατε κάτι, τηλεθεατάρες που λέγατε ότι είναι προσωρινός ο τραυματισμός; Δεν άκουσα;

Ηλίας και Χαρης αγωνίζονται πρώτοι. Οι Μαχητές θα προηγηθούν με 1 -0. Θα ακολουθήσουν Γιάννης και Νικόλας και το σκορ θα γίνει 2 – 0 για τους Μαχητές. Εύη και Μελίνα. Το 3 – 0 είναι γεγονός. Χάρης και Νικόλας και 3 -1 το ματς. Τσίλης και Ηλίας για το επόμενο. Οι Διάσημοι θα μειώσουν κι άλλο το σκορ και θα κάνουν το σκορ 3 – 2. Δυστυχώς ο Ηλίας Γκότσης θα σπάσει δύο δόντια και θα χτυπήσει το μάτι. Τι ζημιά έπαθε το παλικάρι στα καλά καθούμενα. Είναι αλήθεια πως είναι φοβερό να σπάσεις τα δύο μπροστινά δόντια σου σε αυτή την ηλικία, ευτυχώς το παιδί δεν χτύπησε χειρότερα. Ατζουνοπαραγωγοί, ξηλωθείτε να βάλετε εμφυτεύματα στο παλικάρι.

Ο αγώνας θα ξαναρχίσει, η Κροατία έβαλε δύο γκολάρες στην Αργεντινή και στον στίβο μάχης θα μπούνε η Εύη και η Βιργινία. 4 – 2 το σκορ για τους Μαχητές. Τσίλης και Αγόρου παίρνουν θέση. 4 – 3 το σκορ. Ηλίας και Χάρης και οι Διάσημοι καταφέρνουν να ισοφαρίσουν σε 4 -4 το ματς.
Τελικό σκορ Κροατία Αργεντινή 3 – 0, αμάν τι ματσάρα ήταν αυτή! Μουντιάλ από αύριο, δαγκωτό.

Δαλάκα εναντίον Εύης. 5 – 4 μπροστά οι Μαχητές. Ακολουθούν Αγόρου και Τσίλης. Μετά από πολλές βολές ο Νικόλας θα κερδίσει και θα κάνει το 6 – 4 για την ομάδα των Μαχητών. Ηλίας και Χάρης στο επόμενο. Μειώνει ο Χάρης σε 6 -5 για τους Διάσημους. Εύη και Κατερίνα. Ισοπαλία για τις δύο ομάδες, 6 -6 το σκορ. Νικόλας και Χάρης και το σκορ θα γίνει 7 – 6 για τους Διάσημους. Επόμενοι ο Ηλίας και ο Τσίλης. Το προβάδισμα για τους Διάσημους μεγαλώνει και θα γίνει 8 -6 το σκορ. Κατερίνα και Εύη πάλι αντιμέτωπες. 8 – 7 το σκορ μετά τη νίκη της Εύης. Νικόλας και Τσίλης. 9 -7 το σκορ για τους Διάσημους να βρίσκονται στο παρά ένα της νίκης. Ακολουθούν Εύη και Κατερίνα και το 10 – 7 είναι γεγονός. Το έπαθλο πηγαίνει στους Διάσημους.

Απόλαυση η Ηλίας αυτοτρολάρεται και βάζει υποψηφιότητα για τελικό. Η Δαλάκα θα πει την επική ατάκα και θα του πει «Ηλία, πες τα έξω από τα δόντια». Εκείνος θα κλαίει από τα γέλια. Ούτε να γελάσει δεν μπορεί ο άνθρωπος. Επειδή όμως θα πάρε στην πλάκα θα γελάσουν όλοι οι παίκτες με την ψυχή τους.

Οι Διάσημοι θα απολαύσουν γαλλική κουζίνα και θα αφηγηθούν την περιπέτειά τους στο Συμβούλιο. Ο Ηλίας συνεχίζει να προκαλεί γέλια ο γίγαντας.

Η συζήτηση επιστρέφει στα προηγούμενα και στην άποψη των Διασήμων ότι η Εύη είναι η πιο χρήσιμη παίκτρια. Η Δαλάκα θεωρεί αδικία την υποψηφιότητά της για λόγους ικανότητας της παίκτριας αλλά και στρατηγικής της ομάδας. Θα συμφωνήσει και η Μελίνα με αυτή την άποψη αλλά θα διαφωνήσουν οι Μαχητές.
Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος αποχωρεί και όπως ξέραμε από το πρωί της Πέμπτης, αυτή θα είναι η Εύη Σαλταφερίδου. Κρίμα, ήταν άξια παίκτρια.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα, αλλά νωρίτερα, την Κυριακή να πάρετε «Πρώτο Θέμα». Εχουμε συνέντευξη και απίστευτη φωτογράφιση Ροδάνθης. Το κορίτσι θα σαρώσει, θυμηθείτε το…

prototehma.gr

Προτάσεις για τα Χανιά