Εκτός ορίων οι παίκτες στο Survivor! Ξεσπούν κατά του Ντάφυ – «Να πάει σπίτι του ο καραγκιόζης»!

Εκτός ορίων οι παίκτες στο Survivor! Ξεσπούν κατά του Ντάφυ – «Να πάει σπίτι του ο καραγκιόζης»!

Οι παίκτες νιώθουν αδικία που ο τραγουδιστής όποτε θέλει μπαίνει στον αγώνα και όποτε θέλει κάθεται στον πάγκο!

aeweb

Η κόκκινη ομάδα που αποτελείται από τον Σάκη, την Μαριαλένα, την Ελένη και τον Ντάφυ κέρδισε και ουσιαστικά τα περισσότερα run τα έκανε ο Σάκης…

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα:«Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας.»

Και ο Ντάφυ λέει στον Γιώργο Λιανό: «Όταν πήγα στον γιατρό και πονούσα, ο Ασημακόπουλος με κορόιδευε. “Πάλι δε θα παίξεις; Πάλι τα ίδια κάνεις; Καραγκιοζάκο!”»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τότε σε έξαλλη κατάσταση του λέει: «Σε κορόιδευα; Με ποιο δικαίωμα; Σου έχουμε φέρει ασυλίες, σου έχουμε φέρει φαγητό»!

Και ο Ηλίας Μπόγδανος ξεσπά πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κατά του Ντάφυ: «Δεν με σέβεσαι ρε φίλε που πονάω, που ουρλιάζω! Δεν με σέβεσαι, που έχω σπάσει τα πόδια μου και βγαίνεις και πουλάς ρε παραμύθια…».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τονίζει: ««Να πάει σπίτι του, τρώει τα λεφτά… Δεν σε είπα καραγκιόζη, σε είπα μεγάλο καραγκιόζη…»!

Η δε Καρολίνα Καλύβα είπε την ατάκα πως «ξαφνικά ο Λάζαρος αναστήθηκε»

Ο δε Ηλίας δεν άντεξε με τα όσα συμβαίνουν με τον Ντάφυ που δεν αγωνίζεται, ενώ ο γιατρός του επιτρέπει να αγωνιστεί και ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε «Με πνίγει η αδικία, με πνίγει η αδικία…» και όλοι οι παίκτες σοκαρίστηκαν που τον είδαν σε αυτή την κατάσταση!

Δείτε την απίστευτη ένταση που προκλήθηκε στο survivor με πρωταγωνιστή ακόμα μια φορά τον Ντάφυ!