Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε χωριό της Κρήτης – Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε χωριό της Κρήτης – Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε χωριό της Κρήτης – Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Μια πλαγιά γεμάτη “καβάτζες” ναρκωτικών φαίνεται πως εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά την διάρκεια της επιχείρησης που έγινε τα ξημερώματα.

Όπως έγραψε από νωρίς το Cretalive, η συντονισμένη επιχείρηση με πλούσια ευρήματα σημειώθηκε σε χωριό της Πεδιάδος και στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκε οικογένεια με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ακριβείς ποσότητες των ναρκωτικών που έχουν κατασχεθεί διότι ήταν διάσπαρτες οι καβάντζες στις πλαγιές όπου έχουν τα βοσκοτόπια τους τα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ένα σημείο έβρισκαν μία ποσότητα ναρκωτικών, σε άλλο σημείο εντόπιζαν μία άλλη και πάει λέγοντας…

Κάπως έτσι οι αστυνομικές αρχές “χτένισαν” ολόκληρη πλαγιά, ερεύνησαν φυσικά τις μάντρες και τις οικίες τους και έβγαλαν… λαβράκι!

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν περίπου 4-5 κιλά χασίς, μικρή ποσότητα κοκαϊνης, δύο καλάσνικοφ, πιστόλια, καραμπίνα και σφαίρες.

Την ίδια στιγμή οι αρχές φαίνεται πως κατά την διάρκεια των ερευνών εντόπισαν και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πατέρας της οικογενείας έχει συλληφθεί για ένα όπλο, όμως το κυρίως βάρος της υπόθεσης πέφτει στην πλάτη των τριών γιων του, εκ των οποίων ήδη έχει συλληφθεί ο ένας.

Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι στην διάρκεια παρακολούθησης των κινήσεων τους τις προηγούμενες ημέρες, έβλεπαν τους γιους να ψάχνουν σε συγκεκριμένα σημεία.

Σε αυτά τα σημεία έψαξαν σήμερα στη διάρκεια της επιχείρησης και βρήκαν τα ναρκωτικά και τα όπλα…