«Εξωγήινο» πλάσμα με έξι πόδια προσγειώθηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου του (video)

«Τα... χρειάστηκε» ένας οδηγός όταν ένα «εξωγήινο» πλάσμα προσγειώθηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου του.
«Εξωγήινο» πλάσμα με έξι πόδια προσγειώθηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου του (video)

«Τα… χρειάστηκε» ένας οδηγός στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ όταν ένα «εξωγήινο» πλάσμα προσγειώθηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου του.

Ο Τόμι Χόρτμαν περιέγραψε το περίεργο πλάσμα ως εξής, σύμφωνα με τη Daily Mail: «έμοιαζε εξωγήινο. Σαν διασταύρωση καλαμαριού με αστακό και ήταν πάρα πολύ αργό. Δεν είχα ιδέα τι είναι».

Βέβαια αναστατώθηκε ακόμα περισσότερο όταν μετά ανακάλυψε ότι είναι ένα είδος κάμπιας (monkey slug) με κεντρί. Αν και δεν είναι δηλητηριώδες, το τσίμπημά τους προκαλεί έντονη φαγούρα.

reader.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.

Δημοφιλή

  1. Χανιά: Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση – Το τροχαίο με νεκρό 22χρονο στη Σούδα, το αυτοκίνητο του αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού και οι σχέσεις με αρχηγό κόμματος
  2. Χανιά: Η ακτινογραφία της μαφίας – Ο Αρχηγός, ο «Αυστραλός», ο «Μικρός» και οι τρεις υποομάδες – Πήραν με εκβιασμούς εκκλησιαστική περιουσία €1,5 εκατ.
  3. Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας
  4. Χανιά: Η επιχείρηση που αποκάλυψε τη μαφία στην Κρήτη – Οι δύο μυστικοί αστυνομικοί – Τα δύο αδέλφια με πολυτελή ξενοδοχεία και παρελθόν στους εκβιασμούς οι αρχηγοί
  5. Χανιά: “Μη φοβάσαι τίποτα, γίγαντα, σ’αγαπάμε” – Με χαμόγελα και χειροκροτήματα η μεταγωγή των δύο αδερφών απ’ τον Σταυρό για την εγκληματική οργάνωση (video)
  6. Χανιά: Ελεύθερα τα δύο αδέρφια για την πρώτη δικογραφία – Τους ασκήθηκε δίωξη για τη δεύτερη – Σε εξέλιξη οι απολογίες συλληφθέντων
  7. Χανιά: Η ωμή καθημερινότητα των μελών του κυκλώματος μέσα από τους διαλόγους – «Δεν είμαι εστιατόριο, ναρκωτικά πουλάμε»