Εξελίξεις καταγράφονται με το ποδηλατοδρόμιο στα Καθιανά; Ενδεχομένως, εάν ληφθεί υπόψη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο χώρο στελέχη του Δήμου Χανίων, ανάμεσα τους ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης και άτομα από τον κορυφαίο ποδηλατικό σύλλογο στην Ελλάδα, τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES.
Η ενημέρωση που προκύπτει, προέρχεται από τον ίδιο το σύλλογο, ο οποίος και κάνει γνωστή συνάντηση που υπήρξε στο χώρο του ποδηλατοδρομίου, έναν χώρο που είναι ημιτελής όπως είναι γνωστό και στον οποίο χρειάζεται να γίνουν έργα για να μπορέσει να λειτουργήσει. Αυτό που προκύπτει είναι μια γενικότερη επιθυμία, όπως σημειώνεται από τον σύλλογο, έτσι ώστε το ποδηλατοδρόμιο να μπορέσει να λειτουργήσει. Σε αυτή τη συνάντηση το παρών έδωσε επίσης ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας, Μύρων Γιακουμογιαννάκης.
powered by Rubicon Project
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο Χανιώτης, Κώστας Λιβανός, στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης και λίγες ημέρες αργότερα παγκόσμιος πρωταθλητής.
Η σχετική ενημέρωση από τον σύλλογο είναι η εξής:
«Σήμερα επισκεφτήκαμε το πολύπαθο ημιτελές Ποδηλατοδρόμιο Χανίων στα Καθιανά Ακρωτηρίου. Μαζί μας εκ μέρους της νέας Δημοτικής αρχής ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Μιχαηλάκης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Μύρων Γιακουμογιαννάκης. Σκοπός ήταν να ενημερωθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με επιτόπια επίσκεψη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αθλητική εγκατάσταση.
Επιβεβαιώθηκε η κοινή επιθυμία για την αποπεράτωση του ποδηλατοδρομίου ούτως ώστε να καταστεί λειτουργικό. Η νέα δημοτική αρχή, και με αφορμή τις πρόσφατες τεράστιες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο των αθλητών μας, δείχνει να κατανοεί ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να δοθεί αίσιο τέλος και το Ποδηλατοδρόμιο να ζωντανέψει.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και με την συμβολή όλων των εμπλεκομένων φορέων ευελπιστούμε να πάρει το δρόμο της αποπεράτωσης!».