Εξαφανισμένα τα Χανιά και πάλι από το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Ryanair

Εξαφανισμένα τα Χανιά και πάλι από το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Ryanair

Ανακοινώθηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Ryanair. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα Χανιά και το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», δείχνουν ν’ απουσιάζουν.

aeweb

Η Ryanair,, η Νο.1 αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα (10 Οκτ) το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019 με 21 νέα συναρπαστικά δρομολόγια, όπως Αθήνα-Μαρακές, Κέρκυρα-Λονδίνο, Μύκονος Μπορντό και Θεσσαλονίκη-Δουβλίνο, με πάνω από 120 δρομολόγια στο σύνολο, τα οποία θα μεταφέρουν 6.1 εκ. επιβάτες κατ’ έτος από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, και αναπτύσσει τη διεθνή της επιβατική κίνηση το καλοκαίρι, κατά 6%.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2019, περιλαμβάνει:

9 αεροδρόμια
21 νέα δρομολόγια
124 δρομολόγια στο σύνολο
6.1εκ. επιβάτες κατ’ έτος
4,575* θέσεις εργασίας
Στην Αθήνα:

5 νέα δρομολόγια: Κατάνια (2 εβδ), Αϊντχόφεν (3), Λονδίνο Λούτον (καθημερινά),
Μαρακές (2) & Παλέρμο (2)

32 δρομολόγια στο σύνολο
2.4εκ. επιβάτες κατ’ έτος
1,800* θέσεις εργασίας
Στην Θεσσαλονίκη:

4 νέα δρομολόγια: Δουβλίνο (2 εβδ), Λααπενράντα (1),
Μάλτα (2) & Μάντσεστερ (2)

30 δρομολόγια στο σύνολο
1.55εκ. επιβάτες κατ’ έτος
1,160* θέσεις εργασίας
Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους από 124 δρομολόγια, για ταξίδι έως και τον Οκτώβριο 2019 στις χαμηλότερες τιμές. Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14,99€, για ταξίδι από τώρα μέχρι τον Δεκέμβρη και κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12 Οκτ), μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com,

Ο David O’Brien της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα:

“Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος στην Ελλάδα για το 2019, με 124 δρομολόγια, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 21 νέους και συναρπαστικούς προορισμούς όπως το Μπορντό, η Μάλτα και το Μαρακές., τα οποία θα μεταφέρουν 6.1εκ. επιβάτες από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιόμαστε στην Ελλάδα, τα οποία θα υποστηρίξουν και θα διατηρήσουν πάνω 4,500 παράπλευρες θέσεις εργασίας* στην Ελλάδα..

Η Ryanair έχει μεταφέρει πάνω από 27 εκατομμύρια επιβάτες από/προς την Ελλάδα από την πρώτη μας πτήση το 2010, και συνεχίζει να αναπτύσσει την καλοκαιρινή της επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό. Για να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος, προσφέρουμε θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14.99€ για ταξίδι από τώρα έως και τον Δεκέμβριο και η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12 Οκτ). Καθώς η εκπληκτική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί γρήγορα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν γρήγορα στην ryanair.com και να επωφεληθούν από την προσφορά..”

eparxies.gr