Εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά με τις απόψεις του Σταμάτη Γαρδέλη για τον σεξουαλικό προσανατολισμό (video)

Εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά με τις απόψεις του Σταμάτη Γαρδέλη για τον σεξουαλικό προσανατολισμό (video)

H Φαίη Σκορδά είχε έναν έντονο διάλογο με τον Σταμάτη Γαρδέλη στον αέρα της εκπομπής της.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ηθοποιός σχολίασε το περιστατικό μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Γιώργου Αυτιά και τον εκνευρισμό του πρώτου.

Παραλλήλισε μάλιστα, τον τρόπο του με αυτόν που συστήθηκε στους ψηφοφόρους του.

«Καλημέρα, κτηνοβάτης», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης προκαλώντας τον εκνευρισμό της Φαίης Σκορδά.

«Τι είναι αυτό που είπες τώρα Σταμάτη μου;», του είπε.

Τότε, ο ηθοποιός απάντησε: «Με το καλημέρα σας, μας έδειξε τη σεξουαλική του ταυτότητα και από την άλλη, έχει θέμα γιατί βγήκε στο προσκήνιο. Δεν το εξετάζω, αλλά δεν με αφορά. Με αφορά ο λόγος ενός πολιτικού άνδρα».

«Μιας γυναίκας πολιτικού σε αφορά;», τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με εκείνον να απαντά: «Ναι, αλλά μιλάω για τον Κασσελάκη. Να πούμε “το” Κασσελάκη; Να πάμε στο ουδέτερο; Με ενδιαφέρει ο λόγος, δεν με αφορά το τι κάνει στην προσωπική του ζωή».

«Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να κάνω μάθημα τώρα σε κανέναν. Αν θες στο διάλειμμα, μπορώ να σου εξηγήσω. Αυτή τη στιγμή, τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και προσβλητικά. Δεν μπορείς να τα εξισώνεις με άλλες περιπτώσεις. Είναι λάθος. Δεν μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις που μου τις φέρνεις σαν παραδείγματα. Δεν είναι προσανατολισμός. Δεν είναι επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προτίμηση. Ένας άνθρωπος αγαπάει», τόνισε η παρουσιάστρια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επέμεινε λέγοντας: «Είναι σεξουαλικός προσανατολισμός. Να έχουμε να προβληματιζόμαστε τώρα αν μπορούμε να νοικιάσουμε μήτρες για να κάνουμε παιδιά. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχει πλούσια συναισθήματα, να τα κρατήσει για τον εαυτό του. Εγώ συστήνομαι “καλημέρα γυμνιστής”, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου εδώ; Όχι. Υπάρχει ένα μέτρο. Μπορεί να είμαι ερωτευμένος με ένα ζώο και να έχω πολλά συναισθήματα γι΄αυτό. Υπάρχει η αιδώς».

Η Φαίη Σκορδά από τη μεριά της ήταν ανένδοτη. «Μου φέρνεις παραδείγματα που είναι τόσο ακραία που αισθάνομαι ότι με υποτιμάς. Αν αυτές είναι οι απόψεις σου…», είπε.

Ο ηθοποιός τότε, της είπε να βγάλει το ακουστικό, αν θέλει να συνεχίσουν την κουβέντα τους.

«Βγάλε το ακουστικό, αν θέλεις να μιλήσουμε», είπε ο ηθοποιός, με την παρουσιάστρια να αντιδρά λέγοντας: «Τι θέλεις να πεις; Ότι κάποιος μου λέει κάτι;».

«Ότι δεν μιλάω μόνο με σένα. Μόνο με σένα μιλάω τώρα;», ρώτησε ο Γαρδέλης, με τη Σκορδά να αναφέρει: «Βάζουμε μια άνω τελεία». «Α βάζεις μια άνω τελεία. Ας αφήσουμε τα συμπεράσματα στον κόσμο».

«Δεν μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους που βάζουν στο τραπέζι πράγματα ακραία, υποτιμούν την κουβέντα και δεν μπορώ να συνεχίσω. Θα σε άκουγα αν δεν έκανες αυτούς τους παραλληλισμούς», του απάντησε.

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά προσπάθησαν να εξηγήσουν στον ηθοποιό πού έκανε λάθος, όμως χωρίς αποτέλεσμα

Στο τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Δεν θέλω να δικαιολογήσω τίποτα. Προσβάλλομαι. Σαν οικοδέσποινα ειμαι ευγενική. Προσβάλλομαι στον τρόπο που εκφέρεις την άποψή σου, στα παραδειγμάτα που ανέφερες, για κάτι που είναι τόσο σοβαρό. Δεν θα ήθελα να πω ότι σταματάμε εδώ τη φιλοξενία».

protothema.gr