Έκλεψε αυτοκίνητο από έκθεση και «κόλλησε» στην πόρτα της! (φωτο)

Έκλεψε αυτοκίνητο από έκθεση και «κόλλησε» στην πόρτα της! (φωτο)
aeweb

Πιο συγκεκριμένα, ο επίδοξος κλέφτης, μάλλον επηρεασμένος από τις αστυνομικές ταινίες του Χόλιγουντ θέλησε να πάρει μέσα από την επίσημη έκθεση «Auffenberg Chrysler Dodge Jeep Ram» ένα Dodge Challenger 50th Anniversary, χρησιμοποιώντας την πρόσοψη του κτιρίου ως έξοδο διαφυγής.

Όμως δεν υπολόγισε σωστά τις διαστάσεις του αμερικάνικου muscle car, με αποτέλεσμα αυτό να «κολλήσει» στην πόρτα, κάνοντάς τον να διαφύγει πανικόβλητος με τα πόδια.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του αστυνομικού τμήματος της πόλης O’Fallon, όπου και σημειώθηκε η απόπειρα κλοπής, ο επίδοξος ή οι επίδοξοι ληστές έσπασαν την τζαμαρία της έκθεσης για να εισέλθουν στο εσωτερικό, αλλά η εντυπωσιακή έξοδός τους, έμεινε απλά ως σκέψη και όχι ως εκτέλεση.

Οι ζημιές στο αυτοκίνητο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλες, όπως και αυτές που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της αποτυχημένης κλοπής.

Προς το παρόν οι δράστες παραμένουν ελεύθεροι. Τέλος να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη επετειακή έκδοση του Challenger θα κυκλοφορήσει σε μόλις 1.960 μονάδες.

newsauto.gr