Έκλεψαν το κινητό με φωτογραφίες του αδικοχαμένου παιδιού της Τι ζητάει η μάνα του 17χρονου που σκοτώθηκε στα Σεϊτάν Λιμάνια

Έκλεψαν το κινητό με φωτογραφίες του αδικοχαμένου παιδιού της Τι ζητάει η μάνα του 17χρονου που σκοτώθηκε στα Σεϊτάν Λιμάνια

Έκλεψαν το κινητό με φωτογραφίες του αδικοχαμένου παιδιού της  Τι ζητάει η μάνα του 17χρονου που σκοτώθηκε στα Σεϊτάν Λιμάνια

Μια ακόμη μαχαιριά στην ανοιχτή πληγή της καρδιά της, δέχθηκε η χαροκαμένη μάνα του 17χρονου Ματέο Μπασάλλι, που έχασε την ζωή του όταν έπεσε σε βράχια από ύψος 8-10 μέτρων, στην παραλία Σεϊτάν Λιμάνια, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η άτυχη γυναίκα, που η ζωή της από εκείνο το πρωινό του περασμένου Αυγούστου έγινε ένα ατελείωτο μοιρολόι, πριν λίγες ημέρες, ένιωσε πως το σπλάχνο της για δεύτερη φορά γλίστρησε από τον κόρφο της.

Μόνο που αυτή τη φορά, δεν ήταν η κακιά ώρα ή της μοίρας το γραμμένο, ο λόγος για να πληγωθεί ξανά η καρδιά της χαροκαμένης μάνας.

Τούτη τη φορά, ένας «συνάνθρωπος» μας ήταν αυτός που ήρθε να σκαλίσει την ανοιχτή πληγή.

Η χαροκαμένη μάνα, μην αντέχοντας τον πόνο από την απώλεια του παιδιού της νοσηλεύονταν εδώ και ημέρες με πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο Χανίων.

Την προηγούμενη Παρασκευή, μια από τις λίγες ημέρες που είχε μείνει μόνη της στο νοσοκομείο, καθώς ο σύζυγος της έπρεπε να μείνει στο σπίτι για να προσέχει την κόρη τους, έπεσε θύμα κλοπής.

Κάποιος όπως αναφέρει η ίδια σε επικοινωνία που είχε με το zarpanews.gr, μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου και της έκλεψε το κινητό.

Μόνο, που σε αυτό το τηλέφωνο υπήρχαν και οι φωτογραφίες του 17χρονου Ματέο, που είχαν τραβηχτεί λίγες ημέρες πριν το άτυχο παιδί χάσει την ζωή του.

Η έκκληση της μάνας στο άτομο που πήρε το κινητό, είναι να κρατήσει το τηλέφωνο και να επιστρέψει την κάρτα μνήμης, με τις φωτογραφίες του παιδιού της.

Παράκληση και ευκαιρία λέμε εμείς…

Ευκαιρία για εκείνον που άρπαξε το κινητό μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου να ξανανιώσει άνθρωπος.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του zarpanews.gr 28210 52010 και 28210 52011, είναι στην διάθεση του.

Σ.σ. Ποιον πρέπει να προβληματίσουν οι κλοπές μέσα στο νοσοκομείο Χανίων;

zarpanews.gr