Έκλεψαν φορέματα της Amy Winehouse

Έκλεψαν φορέματα της Amy Winehouse

Δύο φορέματα της Amy Winehouse συνολικής αξίας 130 χιλιάδων λιρών έκαναν φτερά από το σπίτι στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή, αποκάλυψε ο πατέρας της βρετανίδας τραγουδίστριας.

Πρόκειται για το φόρεμα που έβαλε στο γάμο της με τον Blake Fielder-Civil το 2006 στο Μαϊάμι και ένα κοκτέιλ φουστάνι που είχε επιλέξει σε μια τηλεοπτική της εμφάνιση στο BBC τον ίδιο χρόνο, αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Sun.

Τα φορέματα, που εκλάπησαν από το σπίτι της στην περιοχή Κάμντεν στο Βόρειο Λονδίνο, που έχει μετατραπεί σε μνημείο από τους θαυμαστές, επρόκειτο να δημοπρατηθούν μέσα στο 2012 και τα έσοδα θα χρησιμοποιούνταν από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Amy Winehouse.

Το νυφικό φόρεμα θα δημοπρατούνταν για 100 χιλιάδες λίρες και το κοκτέιλ φόρεμα για 30 χιλιάδες.

Ο 60χρονος Mitch Winehouse δήλωσε αηδιασμένος από την πράξη αυτή: «Εκείνος που τα έκλεψε γνώριζε τη μεγάλη συναισθηματική αξία που είχαν. Πώς μπόρεσε να το κάνει;».

Ο πατέρας της Amy δήλωσε ότι το σπίτι στο Κάμντεν έχει πουληθεί, επομένως όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στο εσωτερικό του έχουν καταγραφεί. Σημείωσε επίσης ότι λίγοι είναι εκείνοι που είχαν πρόσβαση και η υπόθεση της κλοπής ερευνάται από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ