Έκανε Μύκονο τα Χανιά ο Αντώνης Ρέμος! (φώτο)

Έκανε Μύκονο τα Χανιά ο Αντώνης Ρέμος! (φώτο)

Δεύτερη Μύκονο έκανε τα Χανιά ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας για μία συναυλία την Κυριακή 3 Αυγούστου στο Summer Theatro.

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Summer Theatro που φιλοξένησε τον αγαπημένο τραγουδιστή ο οποίος διασκέδασε τους Χανιώτες για περίπου 2.5 ώρες.

Έκανε Μύκονο τα Χανιά ο Αντώνης Ρέμος! (φώτο)Μελωδικές μπαλάντες, ποπ τραγούδια αλλά και μοναδικά λαϊκά ξεσήκωσαν και θύμισαν μέρες και πάρτι… Μυκόνου.

Εξάλλου, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έγινε αντίστοιχο liveστο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον Χούλιο Ιγκλέσιας, με έσοδα που ξεπέρασαν το 1.000.000 ευρώ και με τον Αντώνη Ρέμο να σχολιάζει σε ανάρτησή του: «500.000 ευρώ ΦΠΑ στα ταμεία του κράτους από τη συναυλία στο Νάμμος της Μυκόνου… Γιατί το Υπουργείο Οικονομικών θέλει κι άλλες τέτοιες συναυλίες…»

Πάντως στο χώρο της συναυλίας χθες και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr έφτασε κλιμάκιο της Εφορίας Χανιών για τον σχετικό έλεγχο.

>>>>Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό<<<<

Έκανε Μύκονο τα Χανιά ο Αντώνης Ρέμος! (φώτο)Έκανε Μύκονο τα Χανιά ο Αντώνης Ρέμος! (φώτο)Έκανε Μύκονο τα Χανιά ο Αντώνης Ρέμος! (φώτο)

zarpa.gr