Έκανε μήνυση στους γονείς του επειδή του πέταξαν την συλλογή πορνό: Κέρδισε αποζημίωση 25.000 δολαρίων

Έκανε μήνυση στους γονείς του επειδή του πέταξαν την συλλογή πορνό: Κέρδισε αποζημίωση 25.000 δολαρίων

Οι συλλέκτες, κάθε είδους, ούτε που θέλουν να ακούν για το ενδεχόμενο να τους πετάξει κάποιος τα πράγματά τους. Είτε αυτά είναι πολύτιμα, είτε όχι. Για εκείνους έχουν μεγάλη αξία…

Αυτό λοιπόν έπαθε ένας 42χρονος στο Μίσιγκαν, ο οποίος τρελάθηκε όταν κατάλαβε οτι οι γονείς του είχαν πετάξει την συλλογή πορνό υλικού που είχε σε 12 κούτες.

Το story

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν χώρισε από την σύζυγό του και επέστρεψε να μείνει με τους γονείς του.

Τρία χρόνια, όταν έφυγε από εκεί και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του, διαπίστωσε πως η συγκεκριμένη συλλογή που είχε 1.605 τίτλους πορνογραφικών DVD και βιντεοκασετών και τουλάχιστον 50 sex toys και σχετικά αντικείμενα, έλειπε.

Τότε λοιπόν οι γονείς του, παραδέχθηκαν οτι του τα είχαν πετάξει, κάτι που τον έβγαλε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τους καταθέσει μήνυση και να ζητήσει αποζημίωση.

Στο δικαστήριο που έγινε, βγήκε νικητής και του επιδικάστηκε το ποσό των 25.000 ευρώ.

«Αιτηθήκαμε το τριπλάσιο της αξίας του, καθώς δικαιολογείται από την καταστροφή τους. Μιλάμε άλλωστε για αναντικατάστατα πράγματα», είπε ο νομικός εκπρόσωπος του 42χρονου. Ζητήσαμε από το δικαστήριο να επιδικαστεί η ζημία στο τριπλάσιο, κάτι που πιστεύουμε ότι δικαιολογείται από την καταστροφή των περιουσιακών του στοιχείων. Ήταν μια συλλογή από αναντικατάστατα αντικείμενα.

gazzetta.gr