«Είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες»: Έξαλλος ο Γεωργούλης στην εκπομπή της Γερμανού (video)

«Είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες»: Έξαλλος ο Γεωργούλης στην εκπομπή της Γερμανού (video)
aeweb

O Αλέξης Γεωργούλης εκνευρίστηκε με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, λέγοντάς του πως δεν ξέρει τι λέει αναφορικά με τις 25 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

Άναψαν τα αίματα από το πουθενά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η οποία είχε μία από τις πιο αμήχανες, αν μη τι άλλο, στιγμές της σεζόν.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης, ενώ στο πλατό βρισκόταν και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός.

Μοιραία, λοιπόν, η κουβέντα πήγε και στην πολιτική, αφού ο γνωστός ηθοποιός, θυμίζουμε, είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γεωργούλης είπε αρχικά: «Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω και εκεί είναι όλη η ενέργεια που θέλω να δώσω. Σε αυτό, δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Τότε, ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Κώστας Τσουρός, «πάτησε» στις συγκεκριμένες δηλώσεις του ευρωβουλευτή και τον ρώτησε για άλλες, πρόσφατες δηλώσεις του, όπου είχε πει για τις 25.000 ευρώ, που λαμβάνει μηνιαίως ως ευρωβουλευτής.

Όταν, όμως, ο ηθοποιός θέλησε να θυμίσει στον αέρα τις διορθώσεις που είχε κάνει σε δεύτερο χρόνο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο δημοσιογράφος επέμεινε πως είχε πει αυτό ακριβώς. «Έλεγες ότι ο μισθός σου είναι 25 χιλιάρικα», του είπε!

«Όχι, είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Γεωργούλης, ενώ προκάλεσε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Κώστα Τσουρό να παραιτηθεί όποιος από τους δύο έχει κάνει λάθος.

Βέβαια, στη συνέχεια καθόλου μεταξύ σοβαρού και αστείου δεν ήταν πια η κατάσταση…

Ο Γεωργούλης είπε στον δημοσιογράφο, μάλιστα, μεταξύ άλλων, σε κάποιο σημείο: «Είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες. Το υπογραμμίζω αυτό. Δεν ξέρεις τι λες»!

Δείτε από το 4:30 και μετά:

gazzetta.gr