Είναι 25 και εθισμένη στα μεγάλα χείλη: «Λένε ότι μπορεί να πεθάνω, αλλά δεν σταματάω»

Είναι 25 και εθισμένη στα μεγάλα χείλη: «Λένε ότι μπορεί να πεθάνω, αλλά δεν σταματάω»

Έχει κάνει 32 διαφορετικές επεμβάσεις για να μοιάζει με ζωντανή κούκλα Bratz και δεν σκοπεύει να σταματήσει

Μια γυναίκα στη Βουλγαρία, που ισχυρίζεται ότι έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο, λέει ότι σχεδιάζει να κάνει κι άλλες επεμβάσεις- αυτή τη φορά στο πηγούνι της.

Η Andrea Ivanova αποκάλυψε ότι έχει κάνει σχεδόν 32 διαφορετικές επεμβάσεις, που της κόστισαν περίπου 9.000 δολάρια, για να μοιάζει με ζωντανή κούκλα Bratz – και δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα.

Η 25χρονη αποκάλυψε στο Instagram ότι σκοπεύει να γιορτάσει τα γενέθλιά της κάνοντας filler στο σαγόνι και το πηγούνι.

«Είχα τα γενέθλιά μου τον περασμένο μήνα και τα γιόρτασα με filler στο σαγόνι», δήλωσε. «Όσο το κάνω αυτό, φυσικά, θα συνεχίσω και με τα χείλη μου».

Όπως εξήγησε, στόχος της είναι ο τίτλος του «πιο μυτερού πηγουνιού στον κόσμο». «Λατρεύω τα χείλη μου και θέλω αυτό το νέο ρεκόρ», είπε.

Η Ivanova – η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της στο body modification το 2018 – θα πρέπει να κάνει ενέσεις υαλουρονικού οξέος κάθε δύο εβδομάδες, στην τιμή των περίπου 285 δολαρίων ανά ένεση.

Οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει ότι θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο και ότι η επόμενη ένεση θα μπορούσε να είναι «μοιραία», ενώ τα ήδη διογκωμένα χείλη έχουν καταστήσει δύσκολες τις καθημερινές δραστηριότητες, ιδίως το φαγητό.

«Ο γιατρός μου είπε ότι νομίζει ότι το παρακάνω  με τα fillers στο πηγούνι μου», είπε. «Αλλά το είπε και για τα χείλη μου».

«Είμαι αποφασισμένη να κάνω περισσότερα, γιατί νομίζω ότι πρέπει να μακρύνω και να κάνω πιο έντονο το πηγούνι μου», πρόσθεσε.

Η Ivanova ισχυρίστηκε επίσης ότι έκανε επέμβαση αύξησης στήθους, με αποτέλεσμα να φτάσει από νούμερο 75C στο νούμερο 75E του σουτιέν της.

Βέβαια, όπως λέει, οι αλλαγές που έκανε στο σώμα της, της χάρισαν ένα σωρό νέους followers στο Instagram.

lifo.gr