«Είμαι πολύ όμορφη για να σηκώνομαι στις 6 το πρωί και να δουλεύω» λέει TikToker και διχάζει – Viral το βίντεό της

«Είμαι πολύ όμορφη για να σηκώνομαι στις 6 το πρωί και να δουλεύω» λέει TikToker και διχάζει – Viral το βίντεό της

Μερικοί την κατέκριναν, άλλοι την υποστήριξαν – Η νεαρή influencer έχει πάνω από 10 εκατομμύρια likes στην εφαρμογή

«Θύελλα» αντιδράσεων ξέσπασε κάτω από βίντεο γνωστής TikToker μετά από δήλωσή της ότι είναι «πολύ όμορφη για να σηκώνεται στις 06.00 το πρωί για δουλειά κάθε ημέρα για τα επόμενα 60 χρόνια».

Η Lucy Welcher, μια νεαρή influencer με περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes στο TikTok. Η Welcher μοιράζεται συχνά βίντεο με τον εαυτό της να ετοιμάζεται για τη δουλειά της και πρόσφατα αποκάλυψε ότι έλαβε και προαγωγή. «Ξεκινάω μια νέα θέση στη δουλειά μου σήμερα, οπότε αντί να διπλώνω πετσέτες, θα είμαι στο γραφείο», είχε δηλώσει.

Όμως, έκανε μια τολμηρή δήλωση σε πρόσφατο βίντεό της και δίχασε τους χρήστες της εφαρμογής. «Δεν θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.

@luluhasfun

Is there a school for how to get a sugar daddie cause I’ll go there😍 #BOLTBEATREMIX

♬ original sound – Lucy🌸

«Φαίνεται να θέλω να σηκώνομαι στις 6 το πρωί κάθε μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια;» αναρωτήθηκε, απαντώντας η ίδια αρνητικά. «Όχι! Είμαι πολύ όμορφη για κάτι τέτοιο!» πρόσθεσε πίνοντας τον παγωμένο καφέ της.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του TikTok διχάστηκαν με πολλούς να αντιδρούν έντονα στη δημόσια τοποθέτησή της ενώ άλλοι την επικρότησαν.

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί σχολίασαν με αρνητικό τρόπο την αυτοπεποίθησή της, χαρακτηρίζοντάς την «τεμπέλα».

«Δοκιμάστε να ξυπνάτε στις 4 το πρωί κάθε μέρα και να εργάζεστε 60 ώρες την εβδομάδα», παραπονέθηκε ένας χρήστης, υποστηρίζοντας ότι τα περνάει πολύ χειρότερα από την Welcher.

«Ελπίζω να ταπεινωθείς κορίτσι μου, το έχεις ανάγκη. Η εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά και είναι λυπηρό που έχεις αυτή τη νοοτροπία» ανέφερε ένας άλλος.

Εν τω μεταξύ, ένας τρίτος έγραψε: «Τι θα έλεγες να προσπαθούσες να είσαι ενήλικας αντί να είσαι μια προνομιούχα πριγκίπισσα που περιμένει να της δώσουν τη ζωή;».

Ωστόσο, υπήρχαν εκατοντάδες υποστηρικτές της δηλώνοντας ότι έχουν εξίσου εξαντληθεί από τη δουλειά.

«Πες τα, αδελφούλα!», τόνισε με ενθουσιασμό ένας από αυτούς, ενώ ένας δεύτερος υποστηρικτής σχολίασε: «Το στέλνω αυτό σε κάθε εργοδότη που είχα ποτέ».

Μάλιστα, ένας άνδρας follower της πρότεινε: «Μπορείς να γίνεις η νοικοκυρά μου, βγάζω 6ψήφιο ποσό τον χρόνο, απλά φρόντισε να είναι το σπίτι καθαρό και το φαγητό στο τραπέζι».

Όσο για το πώς αντέδρασε η νεαρή TikToker, δεν αποκάλυψε πού εργάζεται αυτή τη στιγμή και αργότερα μπήκε στην ενότητα των σχολίων του βίντεο για να επιμείνει ότι τα σχόλιά της ήταν ένα «αστείο».

protothema.gr