Έγκλημα στην Κρήτη: Οι τελευταίες αναρτήσεις του θύματος μαρτυρούσαν τον εφιάλτη που ζούσε

Έγκλημα στην Κρήτη: Οι τελευταίες αναρτήσεις του θύματος μαρτυρούσαν τον εφιάλτη που ζούσε

Αποκαλυπτικές για τα όσα βίωνε είναι οι αναρτήσεις της γυναίκας που έπεσε νεκρή στην Ιεράπετρα από τα χέρια του συζύγου της.

«Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου» ανέφερε σε μία από τις δημοσιεύσεις της στο Facebook. Στην τελευταία της ανάρτηση μάλιστα έγραψε: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!»

Κρήτη: Αποχαιρετούν την Νεκταρία με ένα ένα τεράστιο «γιατί» – Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Η γυναίκα έζησε για περίπου 30 χρόνια με τον σύζυγό της, αλλά τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω την κοινή ζωή και να μείνει μόνη. Σύμφωνα με τον περίγυρό της, δεν είχαν πάρει διαζύγιο αλλά πλέον ζούσαν χώρια, παρά τα τέσσερα παιδιά που τους ένωναν.

Εν τω μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με το radiolasithi το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα.

Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, στενή φίλη του θύματος αποκαλύπτει τις σχέσεις που είχε η 48χρονη με τον δολοφόνο της.

«Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε 2 δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα 4 παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου».

«Τον φοβόταν»

Όπως σημειώνει η ίδια, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα.

«Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά».

Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια.

«Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

Όπως λέει η στενή της φίλη, προτεραιότητα τώρα είναι τα 18χρονα παιδιά.

«Θα παρακαλέσω όλους τους κατοίκους της περιοχής να σεβαστούν τα παιδιά και να μη λένε όλα αυτά που λένε. Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο», καταλήγει.