Έγκυος η Jessica Simpson

Έγκυος η Jessica Simpson

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η τραγουδίστρια – ηθοποιός Jessica Simpson. Η 31χρονη σταρ έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης και μόλις αυτό βγήκε θετικό, σοκαρίστηκε τόσο πολύ, που ζήτησε από μια φίλη της να της αγοράσει άλλα εννέα τεστ για να βεβαιωθεί πως δεν έγινε κάποιο λάθος!

Όπως γράφουν τα ξένα περιοδικά, πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η σταρ επισκέφτηκε το γυναικολόγο της, ο οποίος της επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα. Η ίδια μπορεί να μην επιβεβαιώνει την είδηση, αλλά ούτε την έχει διαψεύσει, ενώ άνθρωποι από το φιλικό της περιβάλλον είναι αυτοί που έδωσαν στη δημοσιότητα την πληροφορία πως η Jessica περιμένει το πρώτο της παιδί. 

Η μέλλουσα μανούλα, αλλά και ο αρραβωνιαστικός της Eric Johnson, με τον οποίο πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο μήνα, είναι ενθουσιασμένοι που θα αποκτήσουν παιδί. Μάλιστα η Jessica έχει ήδη ξεκινήσει να έχει περίεργες λιγούρες, καθώς θέλει να συνδυάζει γλυκά και αλμυρά φαγητά, όπως για παράδειγμα νάτσος βουτηγμένα σε σοκολάτα, ενώ έχει κόψει μαχαίρι το αλκοόλ.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ