Έφτασε η ώρα για το 9ο Υπερκοπέλι! Το ερχόμενο Σάββατο στους Αγίους Αποστόλους

Έφτασε η ώρα για το 9ο Υπερκοπέλι! Το ερχόμενο Σάββατο στους Αγίους Αποστόλους

Έφτασε η ώρα για το 9ο Υπερκοπέλι! Το ερχόμενο Σάββατο στους Αγίους Αποστόλους

Για ένατη χρονιά φέτος στα Χανιά, το γνωστό πια σε όλους μας «Υπερκοπέλι», που διοργανώνει η Αθλητική Παρέα του «Ορίζοντα»,

για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Μία ημέρα γεμάτη με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.
Η ημέρα ξεκινά με τις γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας πια δράσεις του Υπερκοπελιού: το Υπερκοπελάκι και το Υπερκοπέλι, αγώνες τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους. Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση. Στο Υπερκοπέλι μπορούν να συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εξ αυτών να είναι Άτομο ΜΕ Αναπηρία. Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές – αθλητές με αναπηρία.

Αμέσως μετά και για τρίτη χρονιά, συνεχίζουμε με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», ένας αγώνας δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το κόστος της συμμετοχής τους (5 ευρώ) σε όποιο σωματείο / ίδρυμα της πόλης μας επιθυμούν από όσα δήλωσαν συμμετοχή (βλ. παρακάτω). Η χανιώτικη μουσική παρέα Καθ’ ωδών θα συνοδεύει μελωδικά τη διαδρομή ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται διάφορα events γύρω από το πάρκο. Η ημέρα θα κλείσει με live music στην παραλία από τον Βαλεντίνο Μαρτσελλάκη καθώς και «Πιλάφι πάρτι» για τους συμμετέχοντες.

Τρέξε να γραφτείς! Τρέξε να στηρίξεις όσους σε έχουν ανάγκη!

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Ορίζοντα (Μανουσογιαννάκηδων 17, τηλ.: 2821079650, Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 8:00 – 15:30 & 17:30 – 21:00 και Τρίτη, Παρασκευή 8:00 – 15:30), στο Κατάστημα Αθλητικών Ειδών AQUA FIT (Κορωναίου 4, τηλ.: 2821093498, ώρες καταστημάτων) και ηλεκτρονικά στο site: www.yperkopeli.gr

Τα συμμετέχοντα σωματεία στον αγώνα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» είναι: Αετοί Κρήτης ΠΑΣΚΑΠ, Αρίων, Διαβάζω για τους Άλλους, Δίκτυο Μαθητικού Εθελοντισμού «Δημόφιλος», Εθελοντικό Σωματείο «Στήριξις», Εθελοντικός Σύνδεσμος «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου», ΕΛΕΠΑΠ, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, Κύτταρο Χαλέπας, Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χανίων, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ήπιες Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος – Άσπεργκερ Νομού Χανίων, Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύλλογος «Ορίζοντας», Σύμπραξη Φορέων Χανίων, Συνάνθρωπος, Σωματείο ΑΜΕΑ Ν.Χανίων, Santa Run.
Bάλε την οικογένεια στην παρέα της αλληλεγγύης

Φέτος νέο οικογενειακό πακέτο: Δύο συμμετοχές στο Υπερκοπέλι, τρεις συμμετοχές στο Υπερκοπελάκι και πεντε συμμετοχές στους Ανοιχτούς Ορίζοντες, μόνο 50 ευρώ.

Στηρίζουμε τον άνθρωπο, δεν ξεχνάμε το περιβάλλον!

Και φέτος οι συμμετέχοντες στο Υπερκοπέλι θα πάρουν την πάνινη τσάντα με το λογότυπο της διοργάνωσης, ώστε όλα τα υπερκοπέλια να συμβάλλουμε στην κατάργηση της πλαστικής τσάντας.

Γίνε κι εσύ εθελοντής ή χορηγός

Επικοινώνησε με τον «Ορίζοντα» στο τηλέφωνο 28210 79650 ή μπες στο facebook στη σελίδα www.facebook.com/chaniayperkopeli

Όλη η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Αθλητική Παρέα του συλλόγου «Ορίζοντας», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, την ευαισθητοποίηση για τα προγράμματα του συλλόγου μας, την προώθηση του εθελοντισμού, την προβολή του έργου και άλλων σωματείων/ιδρυμάτων/κοινωνικών δομών και τη συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των οικογενειών της πόλης μας που έχουν ανάγκη.

Ο «Ορίζοντας» είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε πριν από 14 χρόνια στην πόλη μας, με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η Αθλητική Παρέα του Ορίζοντα φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ύπαρξης και καλεί όλους εσάς για να γιορτάσουμε μαζί, να προωθήσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και να στηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη!

eparxies.gr